StoryEditorOCM
Domaći nogometsvlačionica

Ivušić: Subašić i Livaković su ovo napravili na velikim turnirima, nema veće časti od igranja za reprezentaciju

Piše SN
23. ožujka 2024. - 23:52

Ivica Ivušić ušao je u drugom dijelu, uglavnom je bio nezaposlen, onda odveo Hrvatsku u finale turnira u Egiptu! Tri obrane penala u nizu bile su dovoljne za slavlje Vatrenih, iako je Vlašić promašio svoju šansu s bijele točke u prvoj seriji, pa je Ivušić spašavao u četvrtoj. Heroj naše reprezentacije kratko se oglasio nakon susreta...

- Čast je biti na golu reprezentacije i sigurno da je jako lijep osjećaj obraniti penale koji su nas odveli u finale ovog turnira. Subašić i Livaković napravili su to na važnijim turnirima. Zadovoljstvo mi je biti u reprezentaciji i pomoći kad mogu. Velika je čast, nema ništa veće od toga. Jako sam sretan i zadovoljan. Tunižani su bili u nižem bloku i prijetili nam kontrama, ali evo, mi smo u finalu i zadovoljni smo.

Finale će biti u boljoj atmosferu jer je domaćin Egipat tamo.

- Bit će više gledatelja nego danas, sigurno da ćemo uživati u dobrom nogometu - zaokružio je Ivušić.

Potom je komentar ponudio i Marco Pašalić, koji je zabio zadnji gol prilikom raspucavanja.

- Najveća je čast igrati za Hrvatsku i najveće što u karijeri mogu osvojiti. Presretan sam što sam zabio, ali velika pohvala za Ivušića.

Imao je sjajan udarac u nadoknadi.

- Odlično je golman obranio, U zadnje vrijeme sam navikao da mi malo fali do pogotka. Radim na tome i kreiram šanse, pa ako uđe - uđe. Nebitno tko zabije, bitno da ekipa slavi. Tunis je stajao čvrsto, bilo je teško nadigravati se i kreirati šanse. Na kraju, mislim da smo dobro odigrali i najbitnije je da smo pobijedili. Igrati za Hrvatsku je najposebniji osjećaj.

Najavio je i finale u utorak.

- Bit će interesantno i atmosfera će biti bolja zbog punog stadiona. Bitno je da pobijedimo i pokažemo muški gard, tada znam da ćemo pobijediti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:52