StoryEditorOCM
Domaći nogometPuna šaka brade

Hajduku bi riješio većinu trenutnih problema, ali talijanski nogometni ekspert tvrdi da ga love tri bogata kluba

Piše Sport SD
27. prosinca 2023. - 15:52

Poznati talijanski nogometni insajder Nicolo Schira na svom je twitteru objavio kako su čak tri bogata kluba zagrizla za bivšeg igrača Hajduka Domagoja Bradarića (24). Schira tvrdi kako su oko na nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca bacili Real Sociedad, Lazio i Torino. Navodi i kako će Bradarićev klub tražiti odštetu od 8-9 milijuna eura.

Bradarić je kao vrlo mlad, sa samo 19 godina u ljeto 2019. otišao iz Hajduka u francuski Lille u transferu teškom oko 6,5 milijuna eura. Tri godine kasnije preselio je u Salernitanu. Ove sezone za taj je klub u Serie A upisao 17 nastupa (imao je jednu asistenciju), uz još dva u kupu.

image
AFP

S obzirom da je primarno lijevi bočni, ali i da može pokrivati sve pozicije na lijevoj strani (na Poljudu je znao biti i desno), Hajduku bi vrlo dobro došao u situaciji kada je do kraja sezone ozlijeđen Dario Melnjak, kada se traže pojačanja na lijevom krilu te kada također teže ozlijeđeni nesuđeni povratnik Ivan Perišić neće na teren prije sredine kalendarskog proljeća. Međutim, u ovakvoj konkurenciji klubova velike financijske moći, s obzirom da je pod ugovorom sa Salernitanom do ljeta 2026. godine, te svota kojima se barata, to se čini kao nemoguća misija.

image
Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:03