StoryEditorOCM
Domaći nogometVelika promjena

Finale Hrvatskog kupa ipak se neće igrati na Dan državnosti, evo kad ćemo saznati pobjednika

Piše Vito Tomas/SN
5. travnja 2024. - 17:44

Poznati su novi termini odigravanja finala Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Dinama. Prvi susret zadržat će svoj temeljni termin 15. svibnja, dok će se uzvrat odigrati 22. svibnja, tjedan dana prije prvotno planiranog 30. svibnja.

Promjene domaćinstava neće biti, jer su ona određena kup-koeficijentima gdje je Rijeka najbolja hrvatska momčad. Prva utakmica bit će odigrana na Maksimiru, dok će konačni pobjednik biti poznat nakon ogleda na Rujevici. Zanimljivo je da će, odlukom HNS-a, u finalnim utakmica vrijediti pravilo gola u gostima, pišu Sportske novosti.

Obje momčadi u finale su ušle nakon 1:0 gostujućih pobjeda, Rijeka je na Kranjčevićevoj svladala Lokomotivu, dok je Dinamo bio bolji od Hajduka na Poljudu. Sve u svemu, pobjednika Kupa tako ćemo saznati prije zadnjeg kola prvenstva, koje je na rasporedu u subotu 25. svibnja. Rijeka zadnje kolo dočekuje Slaven Belupo, dok Dinamo na Maksimiru igra protiv Rudeša, a vrijeme će pokazati hoćemo li prije tih dvoboja već imati novog ili starog prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:59