StoryEditorOCM
Domaći nogometJe li to moguće?

Dvaput je dvaput! Bivši trener Dinama već drugi put ove sezone dobio otkaz, a ima osvojen trofej

Piše F. V.
26. prosinca 2023. - 10:39

Bivši trener Dinama Igor Bišćan smijenjen je s mjesta trenera saudijskog Al-Shababa. Prema pisanju tamošnjih medija poslije samo dva mjeseca Bišćan je smijenjen.

Na klupi Al-Shababa odradio je Bišćan devet susreta u kojima je upisao dvije pobjede, tri remija i poraz. Međutim, njegova momčad našla se posljednjih tjedana u crnoj seriji od čak šest prvenstvenih susreta bez pobjede. Zadnji trijumf u prvenstvu Bišćan je upisao još 3. studenoga, u zadnjih šest susreta upisao je Al-Shabab po tri poraza i remija. Al Shabab je trenutno 13. momčad od ukupno 18 sastava tamošnjeg elitnog nogometnog razreda.

Ove sezone Bišćan je već jednom smijenjen. Na klupi Dinama izdržao je do 21. kolovoza kada je dobio otkaz, a na njegovo mjesto stigao je Sergej Jakirović. Potom je otišao u Saudijsku Arabiju. Potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine, ali Saudijci su još jednom pokazali kako su po pitanju nogometa odnosno trenera laki na obaraču. Doduše, nisu ništa drugačiji ni u Dinamu, odnosno generalno u SuperSport HNL-u. Zanimljivo, Bišćan ove sezone ima dva otkaza, ali i jedan osvojeni trofej, SuperSport Superkup osvojen ljetos pobjedom nad Hajdukom.

image
Goran Mehkek/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:10