StoryEditorOCM
Domaći nogometsvakome po bod

Čvrste obrane u splitskom derbiju: Torcida i Split podijelili su bodove, provjerite kakva je bila atmosfera na Gripama

Piše Ivan Renić
5. svibnja 2023. - 21:33

Splitski derbi završio je remijem! Torcida i Split su u 3. kolu Lige za popunu odigrali 1:1. Bila je to velika borba pred dobrano ispunjenim tribinama male dvorane na Gripama. I sportska uvertira za svetog Duju. Usprkos čvrstim obranama i samo dva pogotka, imalo se što vidjeti. Igralo se žustro i s puno naboja s obje strane.

Bilo je jasno da u borbi za prevlast u Splitu nijedna momčad ne želi izgubiti. Poveli su „gosti” u 14. minuti preko Taćija. Bio je to krasan udarac sa strane, a lopta je uz pomoć stative odsjela u mreži. S tim se rezultatom otišlo na predah. Bilo je jasno da će Torcida u drugom poluvremenu morati ubaciti u brzinu više.

Na izjednačenje su čekali sve do 32. minute, a onda je Mišerda naciljao i pogodio iz slobodnog udarca. Samo tri minute nakon toga Torcidi je isključen Kovačević, no Splitovi igrači to nisu uspjeli iskoristiti. Zadnjih par minuta proteklo je u znaku Torcide. Imali su nekoliko dobrih pokušaja, no mreže su do kraja mirovale. Svakome po bod, rezultat je splitskog derbija na Gripama.

image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 22:32