Sport Domaći nogomet

SENZACIJA IZ MAKSIMIRA

Presuda mu ne priječi obavljanje poslova: Zoran Mamić se vraća u Dinamo

SENZACIJA IZ MAKSIMIRA

Vraća li se Zoran Mamić na mjesto sportskog direktora Dinama?! Vijest koju smo jučer dobili iz jednog neovisnog izvora djeluje kao prava “bomba”, ali kažu nam da je ta opcija u razmišljanjima maksimirskog društva. Naravno, treba je staviti pod upitnik, nakon što smo dobili informaciju, raspitivali smo se na još nekoliko adresa koje bi mogle biti upoznate s Mamićevim povratkom, ali nismo dobili potvrdu onoga što smo čuli. Dakle, radi se samo o jednom izvoru, pa definitivno treba biti oprezan u stvaranju bilo kakvih zaključaka.

Zoran Mamić bio je u loži stadiona Aldo Drosina na utakmici finala Kupa između Dinama i Rijeke, pa je to možda i razlog što se brzo razvila priča o njegovom povratku u Maksimir. Bivši Dinamov trener i sportski direktor prije mjesec dana dobio je otkaz kao trener saudijskog Al Hilala. Taj klub preuzeo je u siječnju ove godine nakon što je s Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata igrao finale klupskog svjetskog prvenstva u kojem je izgubio od Reala. Iako je nakon toga imao dosta ponuda, još uvijek je bez kluba, pa i to sigurno utječe na činjenicu da se priča o povratku u plavi klub intenzivira.

Prema našem izvoru, sadašnji sportski direktor Marijan Vlak ostao bi u klubu, također bi sudjelovao u poslovima oko transfera i vođenja klupske politike, a mlađi Mamić bio bi kao neka vrsta “dodane vrijednosti”.

Zoranu Mamiću je izrečena nepravomoćna presuda, no ona mu ne priječi obavljanje poslova. Jasno, mogući angažman Mamića u Dinamu sigurno će ovisiti i o tome hoće li možda na koncu ipak prihvatiti jednu od trenerskih ponuda koje ima. Mamić je iskusan na poslovima sportskog direktora, tako da se ta opcija nikako ne smije zanemariti iako, ponavljamo, ne treba donositi nikakve zaključke.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet