Sport Domaći nogomet

dobra ideja

Španjolski velikani kupuju naveliko: Inter bi radio spojio novi hrvatski reprezentativni tandem

dobra ideja

Inter je napunio blagajnu novcem, više nije klub koji je na tržištu kako bi se morao spašavati rasprodajom "obiteljskog srebra". Stoga i Luciano Spalletti može postavljati neke zahtjeve upravi i većinskom vlasniku Zhang Jiadong. Jedna od ideja je spajanje hrvatskog reprezentativnog tandema Ivan Rakitić i Luka Modrić, Calciomercato tvrdi da bi odlično došli Nerazzurrima, a u Real Madridu i Barceloni će imati manje mjesta s obzirom što sve Španjolce žele kupiti.

Povoljnija situacija za kupovinu je svakako kod Rakitića kojeg Inter već dulje prati, a i njemu će uskoro postati jasnija slika na Camp Nou bez obzira na to što u klubu govorili. Već je kupljen nizozemski reprezentativac Frenkie de Jong, sve glasnije se priča o dovođenju Brazilca Arthura kojeg bi se vezalo dugoročnih ugovorom.

Za Modrića je već situacija malo kompleksnija, Florentino Perez već je prošlo ljeto blokirao prodaju hrvatskog kapetana. No kako stvari stoje u Zidaneovoj glavi, ima li on nekakvu ideju za osvježavanje veznog reda u kojem neće biti toliko mjesta za Hrvata. Nije nemoguća misija da i sam Modrić poželi potražiti novu sredinu.

Uglavnom za ambicije kluba poput Intera potrebni su i igrači koji znaju osvajati titule, ugodna zona oko drugog ili trećeg mjesta više ne zadovoljava kineske vlasnike koju su spremni dublje zagrabiti u džepove i potpuno redizajnirati momčad.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet