Sport Domaći nogomet

transfer života

Povremeni hrvatski reprezentativac na putu za Englesku: u klub stigla ponuda teška pet milijuna eura

transfer života

Engleski premijerligaš Cardiff nije ostvario planirano i u proljetnom dio sezone želi svoje redove pojačati najmanje jednim napadačem. I to klasičnom "devetkom". Na meti im je bio napad Nantesa Emiliano Sala no kako stvari stoje taj je transfer daleko od realizacije. Navodno je velški klub dobio odbijenicu iako se spominjalo dvadeset milijuna eura.

Život ide dalje, Cardiff ne želi ući u cajtnot pa da ostane bez pojačanja. Mediji u Engleski i Walesu raspisali su se da je ponuda krenula prema Belgiji i Anderlechtu gdje je prvi napadač Zadranin Ivan Santini. Za povremenog reprezentativca Hrvatske Cardiff je spremna odmah platiti pet milijuna eura. Santini je ove polusezone postigao 11 pogodaka, pristigao je iz Caena, a u svojoj karijeri se dosta tražio po raznim klubovima.

Englezi pak tvrde da bi se ovakav profil napadača savršeno uklopio u igru Cardiffa kojem je potreban robusni centarfor koji bi "pospremao" lopte u mrežu. Ako se dogodi ovaj transfer, neće biti loše ni Anderlechtu, a ni Santiniju, navodno osim pet milijuna odštete, Santini bi imao godišnju plaću od 1,8 milijuna eura. To bi stasitom Zadraninu bio najveći ugovor u karijeri.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet