Sport Domaći nogomet

dobar posao

Novi transfer na relaciji Rujevica - Maksimir: Rijeka prodaje Dinamu najboljeg igrača?

dobar posao

Nije tajna da su Riječani ljetos tržili nešto manje nego što su objektivno očekivali. Ispadanje od Sarpsborga nije se smjelo dogoditi, to je jasno svima na Rujevici i onima koji više nisu tamo, no nije to bila direktna ‘rampa’ jer se za prolaz u play-off zaradi 300-tinjak tisuća eura, pišu Sportske novosti.

Međutim, eventualni prolaz u grupnu fazu, pa makar i dvije dodatne utakmice pred europskom pozornicom skrenule bi pozornost na neke igrače čija se prodaja, također, očekivala. No, ovu jesen su Sluga, Župarić i Heber kao najvredniji eksponati ipak ostali na Kvarneru, a k tome je cijena Župarića morala pasti, a Heberova ostati ista kada ozljede ponište golove.

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka prašinu je uskovitlala medijska objava da je Dinamo spreman za Hebera nešto platiti, pa čak i poslati dva igrača u zamjenu. Rijeci nije strano trgovati s Maksimirom 31. kolovoza, no navodno nisu baš svi u Zagrebu “zagrizli” za tu ideju, a i predsjednik Mišković je pustio probni balon da Heber može postati Modri ako Dinamo plati - sedam milijuna eura. Da, dobro...

Bi li zato ove zime Rujevica pustila Hebera? Nije isključeno, ako se klubovi dogovore o ponudi koja će zadovoljiti apetite s Rujevice odakle ove jeseni čujemo da će se pojačati na zimu, međutim, moraju pojačati i klupski budžet što u tom kalendarskom periodu mogu samo izlaznim transferima, osim ako veliki sponzor magično ne padne s neba.

Odnosi na relaciji RI - ZG nisu baš prisni kao što su bili prije nekoliko godina, ali ako bi Bijeli i Modri našli zajedničku računicu, nije nemoguće da raspucani Brazilac odjene plavi dres, neovisno o tome što bi Armada mislila o novom ‘dealu’ s Maksimirom.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet