Sport Domaći nogomet

Kakav karakter

Ovo se zove pravi potez s klupe: trener uveo sebe u igru i zabio hattrick za pobjedu

Kakav karakter

Mnogima je ova priča prošla "ispod radara", ali je krajnje neobična. Možda zbog toga što je riječ o niželigaškom natjecanju, Prvoj županijskoj ligi. No zahvaljujući portalu Đakovo sport sigurno će naći svoj put i ostati zabilježena.

Naime u dvoboju Tomislava (Livan) i Slavonije (Punitovci), domaćin je odigrao odlično prvo poluvrijeme i stigao do vodstva od 2:0. Što bi u ovom rangu natjecanja za domaćine bilo dovoljno da stignu do nova tri boda. Posebno jer je Tomislav već odavno u ovom rangu, a Punitovčani igraju svoju prvu sezonu.

Iako se činilo da je otpor gostiju slomljen trener Slavonije Goran Uzelac je malo podigao glas u svlačionici, a onda napravio potez utakmice, u 56. minuti uveo je sebe u igru. Igrač-trener je tada napravio pravi show na terenu, u samo 22 minute, od 61. do 83. minute, zabio je hattrick i preokrenuo rezultat, a na kraju će pokazati i da je to bio konačan rezultat i pobjeda Slavonije 3:2. Kažu u Livanu i najstariji navijači da se ne sjećaju ovakvog preokreta i načina na koji su kod kuće poraženi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet