Sport Domaći nogomet

kapetan oprezan

Luka Modrić: Odigrali smo veliku utakmicu, ali nema euforije

kapetan oprezan

Nikola Kalinić bio je u završnici akcija igrač odluke, a kapetan Luka Modrić bio je u igri figura  koja je stvarala najveću prevagu. Dirigirao je igrom "kockastih", a uz to maestralnim dodavanjima suigračima izluđivao grčke nogometaše. Kada je lopta na tlu, kada brzo ide, iz prve, nisu tu mogli Grci parirati Modriću, Rakitiću i društvu.

- Odigrali smo vrhunsku utakmicu, svi od prvog do zadnjeg igrača. Presretni smo zbog rezultata. Šteta zbog tog primljenog gola praktično iz prvog njihovog udarca. Međutim, ne možemo biti nezadovoljni s 4:1, to je i više nego što smo očekivali. Da nam je netko prije susreta ponudio taj rezultat vjerojatno bismo ga prihvatili. Mogli smo zabiti još koji pogodak, šteta, ali nećemo se buniti. Ovo je veliki rezultat – kazao je nakon susreta Modrić.     

Uzvrat?

- Sad se moramo dobro odmoriti i ovako veliku utakmicu odigrati i u Grčkoj. Ne smijemo ni pomišljati na nešto manje od toga jer ćemo onda upasti u velike probleme. Moramo opet odigrati na ovakvom nivou. Ne smijemo upasti u euforiju - naglasio je veznjak Real Madrida. 

Grci su pokazali koliko su opasni iz prekida?

- Grcima ne treba puno. Znali smo i prije da su jaki u prekidima. Imali su poslije gola još nekih šansi, no mi smo se dobro branili. Ništa još nije gotovo, napravili smo tek dio posla. Gol u gostima puno vrijedi, to može biti opasno, ali 4:1 je veliki rezultat. Ne smijemo ovo propustiti, bilo bi to stvarno tragedija. Moramo opet tamo odigrati veliku utakmicu, ne smijemo se u Grčkoj braniti 90 minuta – rekao je Modrić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet