Sport Domaći nogomet

Nezadovoljstvo na Kajzerici

Lokosi podivljali nakon Hajduka: Dosta je, kradu nas i iživljavaju se na nama

Nezadovoljstvo na Kajzerici

Hajduk i Lokomotiva odigrali su 2:2 u nedjeljnoj utamici 10. kola HNL-a na Poljudu, a čini se da nakon susreta nitko nije zadovoljan remijem.

Hajduk je u sudačkoj nadoknadi ispustio pobjedu i dva važna boda, a Lokosi nisu zadovoljni suđenjem.

Nakon utakmice na Poljudu nazvao nas je direktor Lokomotive Božidar Šikić. Bio je jako ljut, točnije ogorčen..

- Dosta je bilo, stvarno dosta! Sustavno se krade Lokomotivu! Almeida nam je zabio pogodak iz zaleđa, protiv Intera za nas nije suđen čisti jedanaesterac kod 0:0, protiv Osijeka nas osakate, Bruno Marić i pomoćni sudac... Sudi jedanaesterac koji nije postojao. Protiv Rijeke sudac također vuče za protivnika. Sad sam vam već nabrojao sedam bodova! Gdje da ih sada vratimo? Mi smo najmlađa momčad u ligi, a svi se na nama iživljavaju...

Šikić nije mogao stati u svom nezadovoljstvu...

- Sve se lomi na Lokomotivi. Kako da mi igramo taj nogomet, što smo mi to krivi, što smo nekome skrivili da nas se krade? Kad bismo napravili analizu, onda bi ljestvica drukčije izgledala. Ne može se sve lomiti na Lokomotivi. Jer tko ih j..e, njih možemo kako hoćemo. Sada su postali važni samo Dinamo, Rijeka, Hajduk i Osijek. Pustite naše klince neka igraju. Oni su perspektiva hrvatskog nogometa, mi stvaramo! A ne svi ovi strani igrači, koji igraju u tim klubovima. Dakle, mi sami ovakvim krađama uništavamo perspektivu hrvatskog nogometa! Pa tko od tih klubova koje ste nazvali ‘velika četvorka’ imaju takve mlade bisere poput Majera i Ivanušeca? Nemaju ih, nemaju! Što zbog toga nas se treba gaziti gdje god se stigne? Pa ti naši suci, stalno spominju i kunu se u poštenje, a stalno griješe na račun Lokomotive? Neka nas se prestane krasti - zaključio je Šikić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet