Sport Domaći nogomet

uvertira

Predsjednik Srbije Nikolić ugostio Šukera i Karadžića

uvertira
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić primio je dvojicu Predsjednika nogometnih saveza uoči večerašnje (petak) utakmice Srbije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za SP - Tomislava Karadžića i Davora Šukera.

Srbijanski mediji prenose da je susret protekao u dobrom raspoloženju, nakon kojeg je Predsjednik Srbije Nikolić izjavio da očekuje poštenu i kvalitetnu utakmicu, koja će samo biti uvertira za buduće sportske događaje da se odigravaju u miru i bez incidenata.

Bivši reprezentativac Hrvatske Šuker podupire takav stav, te je uvjeren da će bilo kakav incident jako skupo koštati oba saveza.

- Pod velikim smo pritiskom UEFA-e i FIFA-e i moramo biti oprezni. Zamolio bih ljude koji ne žele biti dio spektakla da ostanu kod kuće ili da gledaju utakmicu iz nekog kafića. Nogomet je svjetski biznis i vrijeme je da se i mi tome priključimo - veli Šuker te nastavlja:

- Vjerujem u prijatelja Karadžića i glavnog tajnika Lakovića da su učinili sve da sve prođe u najboljem redu. Zahvaljujem isto tako i policijama obiju država. Ukoliko ipak dođe do manjih incidenata, pojedince treba kazniti! Ovi susreti bi trebali biti uvertira za zajedničku ligu jednog dana - zaključio je Šuker.TS

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet