StoryEditorOCM
Domaći nogometkratko se odmarao

Bivši trener Hajduka ekspresno našao novi posao, vratio se u poznato i bogato okruženje

Piše S. A.
16. lipnja 2023. - 21:02

Ante Miše nije dugo čekao novi posao, vratio se u Saudijsku Arabiju. Postao je trener nogometaša momčadi koja se zove Al Adalh, moramo se naviknuti na to ime.

Pratit ćemo kako Miše prolazi u novoj odiseji Saudijskom Arabijom, u drugoj ligi, nakon što je ranije u istoj zemlji donedavno vodio Al Faisaly. Pa se neko vrijeme doma odmarao i odmorio. Vraća se u nove saudijske izazove, njegovo se ime (ne samo) na nogometnom Istoku izgovara s dužnim uvažavanjem.

Novi Mišin klub je znači - Al Adalh, ili Al Adalah, može i ta verzija, a pomoćnici su stari, od ranije: desna ruka mu je Ardijan Kozniku, Mišin suigrač iz Hajdukove šampionske 1992., veliki prijatelj i suradnik, a Feđa Kulaglić je trener vratara, ranije u redovima Zrinjskoga, iz Mostara, koji također nastavlja s Mišom svoje putovanje egzotikom baluna. U Saudijskoj Arabiji, obećanoj zemlji nogometa!

Kako nam se Miše javio, "čeka još kondicijskog..." A cilj se zna: vratiti svoje nove društvo u prvu ligu. Njegov prethodnik je bio Slovak Martin Ševela, a sad su se okrenuli našem Anti Miši da ih vrati u elitu...

image
Ante Čizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 01:24