StoryEditorOCM
Domaći nogometbivši trener dinama

Ante Čačić se vraća na trenersku klupu? Želi ga klub iz susjedstva koji je doživio veliki debakl

Piše Gradimir Đukarić/SN
23. srpnja 2023. - 12:21
V. Gorica, 010423. Gradski stadion. Utakmica 27. kola SuperSport 1. HNL, GNK Dinamo - HNK Gorica. Na fotografiji: Ante Cacic, trener Dinama.Goran Mehkek/Cropix

Bivši hrvatski izbornik Ante Čačić u najužem je krugu kandidata za novog trenera Sarajeva, prenose BiH mediji. Na Koševu su u potrazi za novim šefom struke nakon odlaska Mirze Varešanovića kojem je presudilo šokantno ispadanje već u 1. kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu od gruzijskog Torpeda, pišu Sportske novosti.

Donedavni trener Dinama konkurenciju za klupu ima u nekadašnjem izborniku Bosne i Hercegovine i klupskoj legendi Sarajeva Faruku Hadžibegiću, potom mladom Mersadu Selimbegoviću te bivšem treneru Crvene Zvezde Vladanu Milojeviću.

Odluče li se na Koševu za 69-godišnjeg Čačića bit će mu to tek treći inozemni angažman u trenerskoj karijeri. Svojedobno je radio u Libiji s čijom je U21 reprezentacijom osvojio brončanu medalju na Mediteranskim igrama 2005., a između angažmana u reprezentaciji Hrvatske i Dinamu kraće je vrijeme vodio egipatski Pyramids.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:51