Sport Dalmacija u balunu

pravi uskoci

Hrabri Klišani spasili maslinik i kuće u Baškoj Vodi: nogometaš Uranije izbacio baklju s terena i umalo izazvao pravu katastrofu

pravi uskoci

Apsurdna situacija dogodila se na utakmici između Uranije i Uskoka, naime u jednom trenutku susreta jedna od bengalki bila je uz rub igrališta, na betonu potpuno bezopasna. No jedan od domaćin igrača uzeo je baklju i umjesto da je gurne uz rub na beton, bacio je preko ograde igrališta, dvadesetak daleko u obližnji maslinik.

S obzirom na suho raslinje odmah je planula vatra i zahvatila prve masline. Srećom tu su se našli prisebni navijači Uskoka koji su brzom reakcijom spasili stvar. odmah su preskočili ogradu, zgrabili oruđe i krenuli na vatru, srcem.

Nimalo ugodna situacija, ali srećom spašena zahvaljujući srčanim Klišanima, pravim uskocima koji su krenuli prvi i sredili stvar. Moglo je biti puno gore, da je vatra zahvatila cijeli maslinik i krenula prema obližnjim kućama.

Na kraju utakmice domaći igrači su došli do navijača Uskoka i velikim pljeskom ih nagradila za intervenciju. A „nesretnik“, navodno domaći igrači s brojem 13, bit će primjereno kažnjen za ovu ne(s)pretnu intervenciju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu