Sport Dalmacija u balunu

pobratimili se

Preko Rudeša do Španjolske: talentiranim igračima Prološca otvaraju se velike mogućnosti

pobratimili se

Načelnik općine Proložac i predsjednik četvrtoligaša NK Mladost, Mate Lasić, i predsjednik NK Rudeš Ivan Knežević potpisali su u Prološcu desetogodišnji ugovor o suradnji.

Ugovor sadrži sportsku i materijalnu suradnju gdje se naglašava osiguranje stručne pomoći Rudeša u radu Omladinske nogometne škole Mladosti, ali i brža afirmacija talentiranih nogometaša iz Mladosti preko Rudeša u Prvoj ligi.

Isto tako preko sportske suradnje španjolskog prvoligaša Alavesa i Rudeša, otvara se mogućnost talentiranim igračima iz Prološca odlazak u španjolske lige.

- Mi već 15 godina surađujemo s Mladosti. Oni dolaze nama na turnire, a mi uvijek dođemo na gostovanje u Proložac. Upravo smo ovim ugovorom osnažili naše prijateljstvo i sportsku suradnju.

- Ugovor je potpisan na deset godina s mogućnošću njegova produženja. Daje se širok prostor, kako radu s mladim nogometašima, tako i prilika svim nadarenim nogometašima da se preko nas afirmiraju - kazao je predsjednik Rudeša Ivan Knežević, inače veliki zaljubljenika u svoje Ričice u općini Proložac. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu