Sport Dalmacija u balunu

nastavak pozitvnih rezultata

Dugopolje je dominiralo, ali Gudelj je samo jednom vadio loptu iz mreže

nastavak pozitvnih rezultata

Bolju igru tokom cijele utakmice domaćin je okrunio pobjedom, te je i na otvaranju drugog dijela prvenstva nastavio sa nizom pozitivnih rezultata.

Utakmica je počela loše za domaćina jer se već u 5. minuti ozlijedio Krstulović-Opara, pa je trener Miroslav Bojko bio primoran izvršiti neplaniranu izmjenu. Dodatni peh se dogodio na kraju prvog poluvremena kada je zbog ozljede igru napustio do tada najbolji igrač na terenu Stanko Jurić.

Pogodak odluke domaćin je postigao već u 16. minuti, kada je brzi kontranapad potegao Stanko Jurić. Kapetan domaćina je između dva obrambena igrača i vratara na vrhu šesnaesterca uposlio Klepača koji je nakon nekoliko koraka smireno poslao loptu u mrežu.

Do kraja utakmice gledatelji su vidjeli potpunu dominaciju domaćih igrača i samo zahvaljujući neodlučnosti i nepreciznosti napadača Gudelj je samo jednom vadio loptu iz mreže.

Stojanovski je u velikim prilikama bio u 67. i 70. minuti. Kod prve prilike njegov udarac glavom sa 10 metara sa gol linije je skinuo Gudelj. Gostujući vratar je bio uspješniji i tri minute kasnije kada je nakon prodora Stojanovskog po desnom boku pravovremeno istrčao i neutralizirao udarac.

Na kraju utakmice dvije prilike je imao i Klepač. U 88. minuti sa pet metara je propustio ugurati loptu u mrežu, a u sudačkoj nadoknadi nakon asistencije Špoljarića Klepač je sam izbio ispred Gudelja, ali je nepotrebno oklijevao te propustio poslati loptu u mrežu.

Gosti su svoju najbolju priliku imali u 51. minuti kada je Tomislav Puljić sa pet metara pucao u dobro postavljenog Banića.

Dugopolje - Hrvatski dragovoljac 1:0 (1:0)

Dugopolje. 'SC Hrvatskih vitezova' Gledatelja: 400
Sudac: Ivan Župan (Bjelovar) -7
Strijelci: 1:0 Klepač (15)
Crveni kartoni: /
Najbolji igrač: Mihael Klepač (Dugopolje)

Dugopolje: Banić (7), Špoljarić (6,5), Klepač (7), Mihaljević (6,5), Ždinjak (6), Stojanovski (6) (od 71. Primorac 6), Tomašević (6,5), Balić (6), Jurić S. (7) (od 40. Radošević 7), Krstulović-Opara (/) (od 5. Jurić M. 7), Krišto (7).

Hrvatski dragovoljac: Gudelj (6), Choi (6), Puljić (6,5), Majstorović (6), Filipović (5,5) (od 62. Grković 6,5), Jajčinović (6,5), Eller (6,5), Sunagić (5,5) (od 68. Burić 6,5), Đurić (5,5) (od 46. Čavar 6), Čavić (5,5), Bukvić (5,5).

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu