Sport Dalmacija u balunu

2. HNL

Solinjani slavili u dalmatinskom derbiju

2. HNL

U živoj i nadasve borbenoj igri Solinjani su tijesno slavili nad suparnikom Šibenikom.Poslije prvih ataka prema vratarima prilike su propustili realizirati : Brekalo, Kapetanović i Musa.

U 32. minuti vodstvo i radost domaćih. Pucao je glavom Antonio Pavlinović, golman Žitanjak odbio do utrčalog strijelca Balde Cicijelja koji je iz blizine neumoljivo poslao u mrežu. Nedugo zatim,
izjednačenje rezultata. Brito je centrirao s desne strane na daljnju stativu gdje je bio Musa sabran i glavom centaršut poslaou kut vratiju.

  U nastavku susreta bilo je pogrešaka aktera u polju, ali domaći su imali i izgledali s više želje da se domognu trijumfa. Zgoditak za pobjedu ostvario je snalažljivi Krešimir Luetić udarcem izbliza.
Prethodio je korner Svaline, skretanje lopte glavom Maria Batinića da bi se u gužvi snašao Luetić i donio ogromnu radost za okupljene na tribinama.

Mogao je Mrković u 84. minuti povećati prednost Solina ali je njegov udarac glavom s nekolikom metara sjajno obranio Žitnjak.

  Sve u svemu solidan okršaj za gledatelje, nogometaši su se upinjali što kvalitetnije i bolje odigrati u čemu su i uspjevali.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu