Sport Dalmacija u balunu

MALI BALUN

Svi na Skalice, večeras se igra polufinale: tri favorita stigla do kvarteta, sad se dijele titule

MALI BALUN

Obnovili su tradiciju na Skalicama, od sredine lipnja svaku večer pod reflektorima moglo se uživati u odličnom malom balunu. I potezima istinskih majstora. Dobro je sve zamislila ekipa iz kvarta, Udruga MNK Skalice 2017, oganizirala sve na vrhunskoj razini.

Međutim došlo je vrijeme završnice, kada više nema „romantike“, igra se zaozbiljno, pobjednik će uz laskavi trofej dobiit i novčanu nagradu 12.000 kuna, finalist upola manje, a nagrade očekuju najboljeg igrača, strijelca i vratara.  

Igra se otvoreni balun bez taktiziranja, u četvrtfinalu je palo 16 golova, četiri po utakmici, dovoljna je to pozivnica za sve one koji žele vidjeti potez više, gol više. pa stoga šaljemo i ovako pozivnicu, navratite večeras od 21 sat, vrijeme je za sve one koji nisu bili. A u petak na veliko finale i druženje ...

Rezultati četvrtfinala: CB Moby Dick – La Luna caffer 0:5 (Plazibat i Družijanić po 2, Roje), Garaža Pujanke – F.C. Joker 1:5 (Torlak – Jelovčić 2, Ćorluka, Perišić, Perajica po 1), Tolo Trade – Germania sportska kladionica 0:1 (Perić), Mali plamen – Gannicus A.Š. Kružni tok 0:4 (A. Juretić 2, J. Juretić i Pintar po 1)

Parovi polufinala – srijeda u 21 sat: Gannicus A.Š. Kružni tok – F.C. Joker; 22.15 sati: La Luna caffe - Germania sportska kladionica.

Inače za petak je već predviđen i bogati program uz dva posljednja susreta. Tako će u prvoj revialnoj utakmici igrati dica sa Skalica i vršnjaci iz Hajduka, dok će drugi susret biti između veterana Skalica i 4. gardijske brigade.  U petak program počinje već od 19.30 utakmicom za treće mjesto, dok je veliko finale u 22 sata.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu