StoryEditorOCM

Milas ga nokautirao, Hrgović ‘brisao pod s njim‘, a on promijenio prezime u čast Vladimiru Putinu: ‘Sad sam Rus‘

Piše Sport SD
19. kolovoza 2023. - 18:41

U svojim najboljim danima sijao je strah u teškoj kategoriji i boksao protiv Vitalija Klička za svjetski naslov, a u posljednjih deset godina više manje služi kao odskočna daska nadolazećim boksačima. Kevin Johnson je u svojoj bogatoj karijeri odboksao 59 mečeva, od čega je upisao 36 pobjeda, te 21 poraz i 2 neriješena rezultata koji su većinom stigli u zalazu karijere.

Nema s kime sve nije boksao, a rukavice je ukrstio i s naša dva teškaša. S Hrgovićem je stigao do sudačke odluke, dok je Petar Milas bio samo jedan od trojice koji su ga uspjeli nokautirati. Sudačku odluku protiv njega su dočekali gotovo svi najbolji teškaši današnjice, a neki od njih su Andy Ruiz Jr., Kubrat Pulev, Derek Chisora, Tyson Fury, Daniel Dubois, Agit Kabayel i mnogi drugi, piše Fight Site.

U jubilarnom 60. meču karijere koji se održao jučer u ring je ušao noseći majicu s printom Vladimira Putina, a nedavno je i promijenio prezime u njegovu čast, te se sada preziva Vladimirovich. Kevin nije prvi američki boksač koji je postao građaninom Rusije. Prije njega je to učinio i Roy Jones Jr.

"U čast Vladimiru Putinu odlučio sam promijeniti svoje prezime. Sada će me ljudi znati pod imenom Kevin Vladimirovich. Sada sam 100-postotni Rus." - izjavio je za Izvestia Kevin u svojem posljednjem obraćanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:48