StoryEditorOCM

Legenda uživa u trošenju svog novca, u jednom dućanu stukao sedam milijuna dolara u par minuta

Piše Sport SD
20. srpnja 2023. - 23:03

Floyd Mayweather Jr, jedan od najboljih boksača svih vremena, u uspješnoj je karijeri zaradio više od milijarde dolara, a omjer u mečevima bio mu je 50:0.

Kao čovjek od krvi i mesa, Mayweather uživa i u trošenju svog novca, često se ponašajući poput pravog rasipnika.

No, čovjek je sve sam zaradio, nikome ništa nije ukrao, pa mu teško bilo tko može nešto zamjeriti.

Pogotovo mu njegovu rastrošnost neće zamjeriti vlasnici Guccijeve trgovine u Južnoafričkoj Republici, gdje se ‘The Money‘ proteklih dana nalazio na odmoru.

U vrlo kratkom vremenu uspio je, naime, potrošiti čak sedam milijuna dolara, no jedan drugi detalj privukao je dodatnu pažnju.

Nedavno su nam iz Kameruna stigle slike poznatog francuskog nogometaša Kyliana Mbappéa kojeg su vojnici čuvali prilikom posjeta rodnom mjestu njegova ova, a sad su Mayweathera u poslovnom centru okružili specijalci naoružani dugim cijevima!

Mayweather inače posebno pozorno bira članove svog osobnog osiguranja, no ovaj put na njega je pazila i elitna jedinica specijalne policije, što je i razumljivo s obzirom na činjenicu da je u Južnoafričkoj Republici kriminal široko rasprostranjen te da nije previše sigurno hodati okolo s velikom količinom novca bez odgovarajuće zaštite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 00:57