StoryEditorOCM
SplitDI ĆETE VI ZA NOVU?

Vodič kroz novogodišnje tulume po Splitu, od klubova do hotela. Cijene se kreću od 15 eura pa do ‘nebo je granica‘

Piše Mia Uzinić, Frano Kišo
28. prosinca 2023. - 10:46

Tradicionalni novogodišnji doček u Splitu održat će se na Rivi, a u novu 2024. godinu Splićani će ući uz poznate taktove Doris Dragović. Atmosferu će zagrijati Grše, dok će Kuzma i Shaka Zulu nastaviti zabavljati publiku do ranih jutarnjih sati.

Ako vam ovaj program baš i nije po volji, bez brige - u gradu pod Marjanom ne manjka zabave za novogodišnju noć. Kako bismo vam olakšali potragu, provjerili smo gdje se sve u Splitu organizira doček i kakvi vas prigodni sadržaji očekuju.

Što se tiče splitskih adventskih zona, Advent Kolur na Zvončacu organizira 80s/90s New Year, koji je ujedno i zadnji događaj na ovoj fjeri, a na Mertojaku se priprema nekoliko zanimljivih sadržaja.

U podne počinje dječji doček Nove godine, iza kojeg će na pozornici zasvirati Festivo bend, dok je večernji glazbeni program u rukama Neron benda.

Kombinacija dobre spize i glazbe je najprimamljiviji oblik dočeka, a to jako dobro znaju u restoranu Bolero gdje već osam godina organiziraju jednu od najboljih zabava u gradu. Ovom prilikom su osigurali nastup Josipa Ivančića, Tip-Top benda, DJ Gabrija i harmonikaša, a hvale se i neograničenom konzumacijom hrane i pića uz all inclusive pakete.

Brojni DJ-evi

Vanilla, koja se nalazi u blizini Poljuda, organizira program uz DJ-a Podru i ponoćni pjenušac. U prodaji su sjedeća mjesta za 15 eura i regularne karte za deset eura.

Posjetitelji susjednog Velveta će u Novu godinu ući uz DJ-a Gilshona, švedski stol i bogat program, a sve to za cijenu od 15 eura. 

image

Vanilla kraj Poljuda

Jakov Prkić/Cropix

Antique u unutarnjem dijelu organizira proslavu za stalne goste, dok je vanjske stolove moguće rezervirati ako želite pratiti koncerte Severine i Grše koji se organiziraju na Rivi. 

U Moon baru na Gripama svirat će DJ Mateo, a cijena ulaznice je deset eura. 

Na Bačvicama, u novootvoreni klub Otium dolazi poznati DJ Tom Baker iz Londona, a svirat će i domaći, stalni DJ-evi. Kažu da organiziraju party i u subotu i u nedjelju. 

Novouređeni Kauri na Splitu 3 ponovno otvara svoja vrata, a organizirat će i prigodan doček. 

Iz Fabriquea su nam kazali da organiziraju "reprizu Badnjaka" pa ako za njega niste uspjeli uhvatiti mjesto, navratite na prigodni švedski stol i glazbu.

Kuka, poznata i kao "Treće poluvrijeme", također će organizirati svoju klasičnu, standardnu večer na kojoj je zabava zagarantirana, s obzirom na to da su uvijek puni do čepa. 

Bogata ponuda hotela

Ni splitski hoteli nisu zaboravili organizirati doček i nude se brojni aranžmani i novogodišnji paketi. Hotel Park je doveo Bravo bend i pripremio bogatu večeru u šest sljedova, a u Amphori osim ekskluzivne gala večeri imate priliku uživati u zabavnom programu grupe Prva liga.

Ambasador za 130 eura servira obilje gastronomskih delicija, dok More More bend garantira rasplesanu cjelonoćnu feštu za sve goste hotela.

Opcija svakako ne manjka, a na vama je da odlučite gdje ćete biti u najluđoj noći u godini!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:00