StoryEditorOCM
Splitja tebi, ti meni

Viralna prepirka se nastavlja, Piplica odgovara Prkiću: ‘Zašto se javlja čovjek iz stranke kojoj nitko ne zna niti ime?‘

Piše SPLIT SD
21. travnja 2024. - 15:00

Facebook prepirka oko davanja imena novom nathodniku na Mejašima, između predsjednika Vijeća GK Mejaši Tonija Piplice i županijskog vijećnika Jakova Prkića ide dalje.

- Nejasno mi je zašto se javio Jakov Prkić iz stranke kojoj nitko ne zna ime. Samo znam da su podržavali stranku Možemo na minulim izborima. Ne znam znate li, ali Možemo je na Mejašima dobilo nedovoljan broj glasova čak i za izbore za predstavnika stanara‘, kaže Piplica.

‘Ako ćemo o cijeni nathodnika - Jakov Prkić je predsjedavao Gradskim vijećem kada je nathodnik izbačen iz proračuna 2021. godine. Tada se navedeni projekt mogao puno jeftinije realizirati.

Splitski nathodnik je gotov, šef kotara predložio novu ideju, Prkić ga ismijao

Ako ćemo o imenu, Jakove, je li sporan dio koji se odnosi na Vukovar? Trebam li pitati Sandru Benčić i Tomaševića za savjet? Nisam čuo da se buniš na inicijativu da se dječjem vrtiću da ime po partizanskim borcima‘, dodaje Piplica. 

Naglašava kako  stranka Možemo na Mejašima ‘stanuje u tragovima‘. ‘Skoro pa svi su dobili više glasova od njih na minulim parlamentarnim izborima. Zato nam sigurno nije relevantno mišljenje Jakova Prkića o mejaškim pitanjima, kao što se ni meni nije palo na pamet petljati u odluke u kotaru Lokve dok je Prkić predsjedavao.

Znam da je ogromnoj većini stanovnika Mejaša prijedlog dobar i ja ću ga kao predsjednik kotara istaknuti. Dalje je na gradskoj vlasti‘, kaže Piplica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 15:06