StoryEditorOCM
SplitKIŠA, GUŽVA...

U koloni prema Splitu ‘zapele‘ čak četiri ‘šezdesetke! Promet je koma, sve se ‘crveni‘... Jedna stvar je ipak utješna

Piše B. L.
15. lipnja 2023. - 17:10

Čim padne kiša u Splitu, u prometu nastane kaos. Gužve su na izlazu iz grada i prema centru. Od Miroslava Delića, direktora Prometa dobili smo potvrdu informacije kako su čak četiri autobusa na liniji broj 60 koji voze na liniji od Omiša prema Splitu zapela u gužvi.

- Četiri autobusa na liniji broj 60 su nedavno zapela u koloni. U koloni su i linije koje idu prema Trogiru i Solinu - autobusi broj 1,2,10, 16, 35, 36, 37...

Gužva je sada i u Zvonimirovoj ulici s obzirom na novu dvosmjernu regulaciju prometa. No, u svemu ovome ima i jedna dobra stvar.

image
Joško Ponoš/Ilustracija/Cropix

Zahvaljujući aplikaciji putnici koji su je skinuli mogu vidjeti točno gdje je autobus u realnom vremenu, pa ga ne moraju uzaludno čekati na stanici - napominje Delić. 

Na Google kartama "crveni" se Poljička cesta prema bolnici Firule, Zbor narodne garde, Vukovarska i Ulica slobode kod "Higijenskog", raskrižje Vukovarske i Velebitske "Kod Belvederea", Hercegovačka ulica, Domovinskog rata, Matoševa u Spinutu, Katalinićev prilaz kod mosta Bačvice...

Danas će trebati strpljenja za doći do odredišta. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:49