Splitkuhali večeru

Turisti zapalili vatru i najljepši dio grada pretvorili u auto-kamp!?

Piše N. LULIĆ
1. srpanj 2016. - 23:08
kamp

S ljetnim danima pojam ležernosti i nonšalancije dobiva još više na važnosti, o čemu svjedoči i priča o tri kampera koji su pokušali zaobići propise pa su se odlučili parkirati na platou ispred bivšeg restorana "Šumica" na Ovčicama.

Kako doznajemo, kad je do dežurnog komunalnog redara došla ta informacija, čovjek se uputio na spomenutu lokaciju, gdje je zatekao opuštene turiste kako na malom plinskom štednjaku pripremaju večeru!

U razgovoru koji je uslijedio stranci su redaru kazali kako im je policija dozvolila da tu malo odmore, no on im je odgovorio kako kamperima tu nije dozvoljen boravak te da moraju otići jer taj teren nije autokamp.

Kad su želuci bili puni, dva vozila žutih registarskih oznaka koje upućuju da se radi o britanskim ili nizozemskim državljanima, pokupila su se i otišla, dok je treći kamper čeških tablica ostao jer u vozilu nije bilo nikoga dok je redar bio na terenu.

Zanimljivo je napomenuti kako nam je vijest "dobacila" zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo koja se nalazi u Zagrebu kojoj je dojavljen ovaj slučaj.

Možemo reći kako je ovo tek uvertira u sulude situacije u kojima će se  komunalci naći za vrijeme Ultre kada su kampere nalazili doslovno - svuda.

Jer, zašto ići u auto-kamp Stobreč i tamo ko budala plaćati prostor kad se može probati zaobilaznim putem pa ako prođe, prođe. Ovog puta to nije bio slučaj.

#TURISTI#KAMPERI#OVčICE