StoryEditorOCM
Splitprokleta nedjelja...

Šuta nastavio Puljkovu nabrajalicu Božjih zapovijedi: ‘Ivice što si svirao u crkvi, spomeni se svetkovati dan Gospodnji‘

Piše split sd
6. siječnja 2024. - 18:13

Nakon što je Ivica Puljak odgovorio na odgovor Andreja Plenkovića o proglašenju sajamskih dana u Splitu tijekom cijele godine, upitavši premijera zna li koja je sedma Božja zapovijed (u pitanju je "Ne ukradi!"), u obranu šefa stranke je stao predsjednik splitskog ogranka, Tomislav Šuta.

Plenković prozvao Puljka zbog sajamskih dana, ovaj mu uzvratio:‘Znate li koja je sedma Božja zapovijed?‘

Evo što mu je poručio:

"Ivica Puljak je karakter koji je došao od sviranja u crkvi došao do propovijedanja djeci po vrtićima i školama kako Bog ne postoji i kako je čovjek stvorio Boga, a ne obrnuto. Danas vjeru koristi kako bi pokušao prikupiti koji mizeran poen ne bi li se izdigao iznad jedan posto podrške birača, koliko mu daju ankete, pa drži lekcije o Božjim zapovjedima.

Isti onaj koji je donio odluku da naše majke, supruge, sestre i bake neće imati nijednu slobodnu nedjelju za obitelj ove godine, unatoč mogućnosti koju mu je kroz novi zakon ponudila Vlada RH. Vama je nedjeljom ionako jedina briga odabir destinacije na kojoj ćete je provesti na trošak gradskog proračuna, od Sydney do Amerike.

Treća Božja zapovijed Ivice, a sada nastavi ganjati božje čestice kad već nisi sposoban za upravljanje gradom."

Treća zapovijed glasi: "Spomeni se da svetkuješ dan Gospodnji."

image
Sasa Buric/Cropix

Na sve se zatim nadovezala i HDZ-ova saborska zastupnica Danica Baričević napisavši:.

"Očito Big Mama ove kišne subote nije dobre volje pa se gradonačelnik - lutka Ivica Puljak krenuo baviti Bogom. Bolje mu je i to nego da mora sparivati čarape ili praviti fritule.

Kako bilo, gradonačelnik koji bez odobrenja PR-ovaca iz Velike Gorice i Big Mame ne smije otići u wc nam opet drži moralne prodike uz klasične doskočice o zločestom HDZ-u koji krši Božje zapovijedi. 

Al opet, zbog čega je Ivica Puljak proglasio sajamske dane kad se već intezivno od početka mandata bavi uništavanjem splitskog šušura?!

Split vode koruptivno, klijentelistički, nepotistički, a o tome govore namještanja javnih prostora restoranu po direktivi potpredsjednice Centra, trpanju kumova i donatora u upravna vijeća, krojenju Pravilnika o najmu gradskih stanova koji možemo nazvati Lex Ivošević, politička trgovina u gradskom vijeću kupnjom žetona Barbira i niz drugih. O svim namještenim natječajima i nezakonitim rabotama najbolje govori njegova do jučerašnja prva suradnica Maja Đerek. 

Za Ivicu ne postoje Božje zapovijedi, ali neka se ubuduće pridržava bar zapovijedi Big Mame i PR ćelije iz Velike Gorice."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:07