StoryEditorOCM
SplitLista nadrealista

Sprema li se to nova koalicija? Pogledajte s kim se Pernar druži u Splitu, jedan od njih je nedavno prijavljen policiji

Piše Frano Kiso
7. veljače 2024. - 11:23

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar jučer je došao u Split i dobrano se potrudio da ostavi trag. Na svom TikTok profilu je pozvao djecu na skup kod splitske Prometne škole gdje je nastao opći kaos, bakljada i kasnije napad na dvije naše novinarke od strane delikventnih učenika.

Nakon toga je prošetao splitskom Rivom, susreo se s lokalnim influencerom i najavio novo okupljanje za srijedu ispred Pomorske škole, a saznali smo i gdje je bio navečer.

Naime, na Facebook profilu Mateja Maslića, člana s liste Domovinskog pokreta na zadnjim izborima u Splitu, osvanula je fotografija zanimljivog društva. Osim njega i Pernara, za stolom je i Martin Pauk, gradski vijećnik iz istoimene stranke, a sve je popraćeno rečenicom: "Nešto se sprema!".

image
Facebook

Maslić je inače i vlasnik bijesnog automobila u kojem se Pernar jučer vozikao oko Poljudu, a javnosti je poznat po nedavnoj prijavi policiji od strane Igora Skoke, splitskog gradskog vijećnika stranke Centar.

Skoko je priložio dokazni primjer u kojem je Maslić komentirao napad na splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića riječima: "To mu je ništa šta slijedi.".

image
Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:45