StoryEditorOCM
Splitjesu li šta u rodu?

Splitski vozači imaju poruku za drugog najpoznatijeg Perišića u svemiru, objava na Fejsu izazvala je lavinu

Piše split sd
17. srpnja 2023. - 14:33

Mnogobrojne navijače Hajduka u posljednje vrijeme nasmijava i veseli inovativnost kojom se pokušava prizvati poznatog nogometaša Ivana Perišića da se vrati natrag u Hajduk.

Poruka "vrime je" toliko se proširila da se i tenisač Mate Pavić pridružio željama Hajdukovih navijača. Podsjetimo, prilikom pobjedničkog govora na Centralnom terenu Wimbledona nakon osvajanja mješovitih parova zahvalio je svom timu i poručio: ‘Ivane, vrime je‘. Na to se Perišić samo nasmijao..

Facebook grupa "Policija zaustavlja Split i okolica" na svojevrstan način se pridružila masi navijača Hajduka i našalili se s objavom fotografije drugog najpoznatijeg Perišića u svemiru, poznatijeg pod nadimkom Dugopoljac.

Poručili su mu: "Vrime je".

image

Perišiću, vrime je.

Policija Zaustavlja Split I Okolica/

Ovoga puta riječ je o Željku Perišiću, nagrađivanom splitskom policajcu na motociklu.

Kod njega nema "provlačenja", vrlo vjerojatno vam se loše "piše" ako Dugopoljac na vas obrati pažnju. No, čini se da odrasli, kao i djeca, vole red i disciplinu, jer čak i oni koje je ovaj prometni policajac na motoru kaznio, podržavaju njegovu strogoću i restriktivno uvođenje reda na splitskim ulicama.

Na koncu, sami smo svjesni da vrlo često svjedočimo neredu, a i pojedini Splićani koji čitaju ovaj članak nerijetki su i sami uzrok pokojeg zastoja. Bez obzira što je brojne aktere kaznio, svejedno je fotografija popularnog policajca - uz poruku "vrime je"- postala hit na Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:20