StoryEditorOCM
SplitProvedene radnje

Policija utvrdila što se točno sinoć dogodilo kod Splita: Nije bila prometna nesreća, ne tražimo očevice

Piše Božidar Lončar, Tanja Šimundić Bendić
6. travnja 2024. - 10:31

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su nam odgovorili kako je mjerama i radnjama provedenima na terenu utvrđeno da događaj kod rotora u Dugopolju za koji je policija zaprimila informaciju malo prije 21 sata sinoć od Hitne pomoći  nije prometna nesreća.

U događaju nisu utvrđeni elementi prekršaja ni kaznenog djela, dodaju iz policije. Također smo zamoljeni da obustavimo poziv za očevice objavljen na portalu Slobodne Dalmacije.

U događaju je kod rotora pružena pomoć jednoj osobi. Prema informacijama iz policije od sinoć osoba je oborena od osobnog vozila koji se udaljio s mjesta nesreće.

Kako smo već sinoć izvijestili, jedan od svjedoka je sinoć izjavio kako je muškarac iskočio iz Mercedesa u vožnji kojim je upravljala žena te ga je oborilo prvo vozilo koje je naletjelo. 

Svjedok događaja s kojim je razgovarala Slobodna u petak navečer kazao nam je kako se zaustavilo iduće vozilo te da je iz njega iskočio muškarac koji je nesretnom čovjeku pokušao pomoći.

Pritrčao je još jedan čovjek koji je brzo reagirao, svojim je vozilom zaustavio promet na tri trake. Ljudi su počeli trubiti, negodovati, kolona se odmah počela stvarati. No naprijed nisu mogli, jer je taj vozač svoje vozilo bočno zaustavio u srednjoj traci.

- Počela je vika, nervoza, oni otraga nisu mogli vidjeti što je naprijed. Taj čovjek koji je blokirao cestu brzo se i predstavio, bio je to policajac Antonio Sarić, tako je rekao. Odmah je zvao 112. Hitna je brzo stigla – naveo nam je naš svjedok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 14:04