StoryEditorOCM
SplitHUP U SPLITU

Puljak na radnom ručku s Irenom Weber i poduzetnicima prezentirao važne projekte i pohvalio se: ‘Nema više dugova...‘

Piše SPLIT SD
10. travnja 2024. - 18:29

Gradonačelnik Ivica Puljak u srijedu je u hotelu "Park" sudjelovao na tradicionalnom radnom ručku HUP-ove Udruge malih i srednjih poduzetnika, na kojem je poduzetnicima prezentirao strateške gradske projekte.

– Gradovi snažno utječu na povećanje poslovne aktivnosti, olakšavaju privlačenje novih ulaganja, a poduzetnici kroz svoje proizvode i usluge zadovoljavaju potrebe stanovnika grada, ali i posjetitelja i turista – objavili su na stranicama Grada Splita.

Na ručku je gradonačelnik Ivica Puljak malim i srednjim poduzetnicima sa šireg splitskog područja prezentirao strateške gradske projekte koji će se realizirati u sklopu najvećeg investicijskog ciklusa u povijesti grada. Razgovaralo se o mogućnostima i uvjetima za širenje poslovanja, strategiji razvoja grada, planovima uređenja prostora i drugim pitanjima od interesa gospodarskog razvitka, kažu iz Grada.

– Vratili smo sve dugove koje smo zatekli, račune plaćamo na vrijeme i poduzetnici su nam uistinu pravi partneri u razvoju ideja i realizaciji brojnih projekata koje provodimo – poručio je, između ostalog, gradonačelnik Puljak.

Nazočne su pozdravili Irena Weber, glavna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca, te Petar Šimić, predsjednik HUP-ove Udruge malih i srednjih poduzetnika.

image

Objava Grada Splita

Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:47