StoryEditorOCM
Splitdašak glamura

Prvi božićni domjenak hotela u najvišem neboderu u Hrvatskoj; okupilo se 180 uzvanika, bila su tu brojna poznata lica...

Piše Split SD
22. prosinca 2023. - 19:49

Ovog se tjedna u AC Hotelu by Marriott Split održao prvi božićni domjenak otkako je Westgate Tower, najviši hrvatski neboder, stavljen u funkciju. 

Tako je u srijedu u dvorani Spinuto uz zabavni program, blagdansku hranu i uz taktove jazz glazbe 180 uzvanika zakoračilo u čaroliju nadolazećih blagdana. 

image
Press/Mariott
image
Press/Mariott
image
Press/Mariott

Osim poslovnih partnera AC Hotela by Marriott Split i Westgate grupe, na domjenku su uživala i mnoga poznata lica s kulturne, novinarske, institucionalne, sportske i showbizz scene. 

Nakon prezentacije na impresivnom video zidu koji je stvorio jedinstveni doživljaj, zabava se nastavila uz DJ-a i podjelu poklona sretnim dobitnicima u vidu smještaja u partnerskim hotelima. 

image
Press/Mariott
image

Prvi domjenak u Westgate Toweru

Press/Mariott

- Ponosni smo što smo besprijekorno organizirali naš prvi božićni domjenak. Kao predstavnici najveće hotelske grupacije na svijetu smještene u monumentalnom objektu u kojem svakodenvno radi više od 1000 ljudi smatrali smo ovakav događaj našom obvezom prema lokalnoj zajednici.

image
Press/Mariott
image
Press/Mariott
image
Press/Mariott

Nastojali smo spojiti  goste iz raznih društvenih i poslovnih sfera te im pružiti nezaboravan osjećaj glamura, jednostavnosti i decentnosti u prvom City Business Hotelu na Jadranu - izjavio je Ozren Kovačević, direktor prodaje i marketinga u AC Hotelu by Marriott Split koji je prisutnima zaželio čestit Božić te uspješnu i sretnu novu 2024. godinu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:54