StoryEditorOCM
SplitAjme nama!

Poznata Splićanka noćas snimila odvratne scene pred molitvenim prostorom. Pogledajte što izvodi pijana britanska bagra

Piše M. U.
12. travnja 2024. - 11:18

Ljeto još nije službeno počelo, ali zato je već počelo ludilo. Pijani stranci uriniraju po našoj baštini i urliču u sitne sate, a ovoga puta uhvaćeni su, doduše samo na kameri. Snimka koja je sinoć osvanula u Facebook grupi "Get Getanima:)" prikazuje skupinu pijanih muškaraca različitih dobnih skupina kako rade nered po gradu, a objavila ju je Blanša Čolak, stanarka gradske jezgre koja je prošlo ljeto oduševila Splićane svojom borbom protiv pijanih i razularenih turista.

image

Blanša Čolak

Vojko Bašić/Cropix
image

Divljaci iz Britanije

Screenshot/

Cijela scena oidigrala se u Cosmijevoj ulici, u blizini Crkve Sv. Duha i islamskog molitvenog prostora te staroj gradskoj jezgri. Zamislite kako bi prošlo ovakvo nepoštivanje vjere i kulture u njihovoj zemlji...  

image

Divljaci iz Britanije

Screenshot/

Čini se da su neki Britanci uspjeli zadržati svoj kolonizatorski mentalitet pa smatraju da se mogu ponašati kako god žele u ostalim zemljama. Blanša Čolak je u jednom trenutku upitala sredovječnog muškarca bez majice "što radiš?" na što je on krenuo nerazgovijetno mumljati. Upozorila ga je da će ga vidjeti cijeli svijet, ali upozorenja očito nije shvatio ozbiljno, s obzirom na to da se skupina od desetak muškaraca krenula još jače derati i, naravno, snimila "selfie" kako bi mogli svojim kulturnim prijateljima doma pokazati kako su se lijepo proveli u Splitu.

image

Obavezno selfie

Screenshot/

Možete li zamisliti da neko povraća ispred Eiffelovog tornja ili urinira po Brandenburškim vratima? Nejasno je kada smo postali grad u kojem je sve dozvoljeno i što treba promijeniti da se ovaj grozan trend ne nastavi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:30