StoryEditorOCM
SplitA MOGLO JE I PRIJE

Ono o čemu su Splićani maštali cijelo ljeto, konačno se ostvarilo: ‘Tek na kraju sezone... A bili su baš gubavi...‘

Piše Split
14. rujna 2023. - 23:54

Ono što je svaki stanovnik Splita priželjkivao cijelo ljeto kad bi prošao kraj kanti za otpatke u centru grada, konačno se dogodilo!

"Parkovi i nasadi" pohvalili su se na svom Facebooku kako su miniwashem oprali koševe na Rivi na zelenoj površini koja je pod njihovim održavanjem.

image
Parkovi i nasadi/Facebook

Iako, čini nam se da je ovakva reakcija bila potrebna puno prije, a ne sad kad je ljeto završilo, ali opet, kaže se - bolje ikad, nego nikad.

Bilo bi lijepo kad bi i "Čistoća" slijedila potez kolega iz "Parkova", pa istom metodom očistila ostale koševe za otpatke postavljene diljem stare jezgre koji su pod njihovom nadležnošću.

image
Parkovi i nasadi/Facebook
image
Parkovi i nasadi/Facebook

Razlika je nakon pranja itekako vidljiva, što pokazuju i objavljene fotografije. Stvarno je više bilo gadljivo gledati svu onu šporkicu i crnilo koje se nakupilo pored kanti. Svjedoče tome i komentari ispod objave:

- Cilo lito oko svake kante crno ka katran i sad kad ste oprali s time se hvalit. Užas.

- A dobro je ...ali na kraju sezone, a do sada su bili gubavi da gubaviji nisu mogli bit...

- Evo je netko pogledao moj komentar i slike miniwasha koji sam predložio, stavio u objavi sliku i predložio da ću ga posuditi ako ga Parkovi i nasadi ili Čistoća - nemaju! To sam predložio i za pazarić u Siromašnoj, pa ćemo vidit da li ideja djeluje i za gore!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 09:59