StoryEditorOCM
SplitDOVRŠENA ISTRAGA

Muškarac koji se sukobio s Ivoševićem dobio zabranu približavanja na 50 metara i kontakta sa žrtvom. Pušten je kući

Piše Božidar Lončar
3. veljače 2024. - 21:44

Kako javljaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršeno je "kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Prijetnje na štetu 34-godišnjaka". Uz kaznenu prijavu je bio predan pritvorskom nadzorniku, dodali su iz policije.

Događaj se zbio jučer u 17:40 u ulici Kruševića gumno. Ono što se zna temeljem videosnimki jest da je došlo do verbalnog okršaja Bojana Ivoševića i Ante Bešlića, izvođača radova na parceli ispod tvrđave Gripe.

Kako neslužbeno doznajemo, Bešlić je pušten nakon ispitivanja, uz mjere opreza. Naime, dobio je zabranu približavanja na 50 metara i kontakta sa žrtvom.

Da podsjetimo, ovog su se tjedna na zemljištu u Glagoljaškoj ulici verbalno sukobili Ivošević te investitor Igor Kraljević zbog čega su oboje sa stanarkom zgrade preko puta parcele završili u policiji radi sumnje u prekršaj protiv javnog reda i mira što je odbačeno. U četvrtak 1. veljače bora pod zaštitom GUP-a zbog kojeg se od kraja listopada događaju slične scene i prizori, više nije bilo.

image
Ante Čizmić/Cropix

Jutros je na press konferenciji  Ivica Puljak prepričao zamjenikovu verziju događaja:

- Ono što se dogodilo jest da su u blizini njegova stana dvojica sačekala mog zamjenika i pokušali nasrnuti na njega. U ovom trenutku to je dovoljan opis za ono što se dogodilo.

image
Saša Burić/Cropix

Iako Ivošević nije htio danas ništa govoriti dok mu se ne obradi prijava, doznali smo kako im je rekao da su se dvije osobe zaletjele prema njemu i jedan je zamahnuo šakom prema njemu. Na videosnimci se to ne vidi zbog čega i jest vjerojatno puštena od strane osoba kojima odgovara da bi bila puštena i nedostaje joj uvodni dio.

Bešlić: ‘Bojan me uvatio za prsi, zapritio mi. Četvero ljudi će posvjedočiti. Ivošević nije normalan!‘

Kako piše Dalmatinski portal, Bešlić drži da ga je Ivošević krivo doživio i tvrdi da mu nije prijetio. Spori da je zamahnuo u pravcu njegove glave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:32