StoryEditorOCM
Split‘MAESTRO‘

Matijević se ruga Ivoševiću, objavio video kako Bojan pjeva pod prozorom bivšeg šefa splitskog HDZ-a: ‘Niko nije lud...‘

Piše split sd
25. ožujka 2024. - 12:05

Gradski vijećnici na sjednici koja je na rasporedu u srijedu, između ostalog, raspravljat će o lokacijama i najvišoj dopuštenoj razini buke tijekom održavanja manifestacija na području Grada Splita. 

Građanska incijativa za zaštitu Đardina ispalila je što se ponovno kao mjesta događanja manifestacija razmatra i Đardin. U priopćenje koje je i Slobodna Dalmacija objavila kritizirali su sadašnju gradsku vlast ističući kako ih je iznevjerila i ne drži se svojih predizbornih obećanja. 

Mario Jelavić i susjedi ispalili su na novu odluku Grada: ‘Bahati su i bezobrazni, ignoriraju sve naše molbe!‘

Podršku im je dao i gradski vijećnik i predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević koji je reagirao na svom Facebook profilu.

Objavio je video performansa iz lipnja 2019. godine kada su građani na čelu s Bojanom Ivoševićem stigli ispred zgrade u kojoj živi Petar Škorić, tadašnji predsjednik splitskog HDZ-a, i zapjevali, prosvjedujući na taj način zbog najavljene odluke o radu kafića i restorana u gradskoj jezgri do dva sata ujutro. 

- Nitko nije lud da spava,

Sve i kad bi tia ne more

Ako nekog boli glava

Nije triba glasat kako je

“Maestro” iz videa je maestralno izigrao svoje susjede i prijatelje - napisao je Matijević na svom Facebook profilu. 

image

Status Davora Matijevića

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:34