stdClass Object ( [id] => 1363573 [title] => Legendarni Mišin menadžer ‘opalio‘ po Puljku: ‘Htio me poniziti! Naredio mi je kao da sam mu zaposlenik...‘ [alias] => legendarni-misin-menadzer-opalio-po-puljku-htio-me-poniziti-naredio-mi-je-kao-da-sam-mu-zaposlenik [catid] => 253 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Više od 160 organiziranih koncerata, i to samo u Splitu, prepun Poljud, dvorana Gripe, Mišo Kovač i onda – poniženje od Ivice Puljka! S tom je rečenicom počeo razgovor s legendarnim estradnim menadžerom Ivicom Bubalom. Nema čovjeka s kojim nije surađivao, nema događaja u gradu pod Marjanom posljednjih desetljeća čiji nije bio dio. 

---

---

Teško je nabrojiti sve, pa najlakše ono što znaju i "ptice na grani": koncert Miše Kovača na Poljudu pred 40.000 ljudi, sedam godina zaredom "Ne damo te pismo naša" pred 15.000 posjetitelja, 23 koncerta Miše na Gripama, tri koncerta uzastopno Doris DragovićDražen Zečić na Žnjanu za 26.000 fanova, Giuliano, Mate Bulić, Severina, koje je slušalo više od 20 "iljada ljudi"... A di je "Spli‘ski akvarel", kada je čitavo splitsko kazalište otišlo u "Cibonu". Svatko tko ovo čita sjetit će se makar jednog događaja koji je ovaj čovjek organizirao i reći sam sebi: to su mi bili jedni od najljepših trenutaka u životu...

Posljednje četiri godine isključio se iz estradnog života i radi samo za svoj gušt, govori nam. I tako je došao do još jedne ideje, u njegovu stilu: noć splitskih legendi. Nezaboravna noć će, nažalost, postati "noćna mora". 

Naziv događanja bio bi "Splitu u dotu" i ime je dao Joško Bajić, nastavlja šjor Ivica i objašnjava pozadinu iza imena:

– Sve veličine ovoga grada su svoje medalje i djela ostavili Splitu u nasljeđe – kazuje i pokazuje nam plan do sada, za splitske razmjere, neviđenog spektakla.

Ovako je to legendarni Mišin menadžer zamislio: Istočna obala bila bi posvećena Hajduku i Jugoplastici, na Rivi videozid za OliveraTomu BebićaDina Dvornika i Đurđicu Bjedov. Peristil bi na jednu večer, poput Dioklecijana, preuzeo Zdenko Runjić na klaviru, dok bi Pjacu krasile fotografije splitskih legendi. 

Trg Gaje Bulata ispred HNK-a bio bi posvećen glumačkom trojcu: Borisu DvornikuZdravki Krstulović Josipu Gendi uz inserte "Male Floramy" i "Splitskog akvarela".

Cankareva poljana bila bi posvećena "najvećem treneru s ovih prostora" Tomislavu Iviću, dok bi na Peškariji svatko dobio svojih pet minuta sa živućim legendama kao što su Goran IvaniševićToni KukočBlanka VlašićNikola PilićŽeljko FranulovićIvica DukanSlobo Kovačević, Mate CarichLjiljana Nikolovska, Jadran Lazić, kao snaga manifestacije, kazao je. Matejuška, naravno, Smojina. Zvončac bi bio u klapskom duhu i  posvećen pokojnom Ljubi Stipišiću Delmati.

– Cilj bi bio da večer bude namijenjena obiteljskom druženju i da kroz programske lokacije roditelji djeci pokažu jedan drukčiji grad. Manifestacija nije lokacijski statična, već je dislocirana na nekoliko tematskih prostora. Svaki prostor ima svoju priču pa se ljudi neće zadržavati na jednoj lokaciji, nego će obilaziti sve dijelove grada koji "pričaju" priču o gradu i ljudima koji su ostavili neizbrisiv trag. Ovo ni jedan drugi grad ne može napraviti ni da hoće – kazao je ponosan.

Zašto je "kemijskom" prekrižena 2023.? Što se dogodilo?

– Prošle godine sam krenuo s realizacijom i zvali su me iz Banovine da bi mogli ovako nešto napraviti za idućeg Svetog Duju. Nakon nekoliko sastanaka s pročelnicom Službe za razvoj grada Antonijom Eremut Erceg bio sam presretan – odgovorio je.

---

image

Antonija Eremut Erceg

Duje Klarić/Cropix
---

Nakon uzbuđenja, šok!

Nažalost, sreća nije bila dugog vijeka. Nakon razgovora u gradskoj tvrtki "Žnjan" ostaje – paf! Ma što se dogodilo? – pitamo pomalo zatečeni.

– Kada je završio sastanak, sebe sam "triskao" – je li ovo moguće? Kada bih rekao da direktor "Žnjana" (Antonio Ljubas) ne zna ništa o organizaciji, to bi mu bila pohvala! Na moj troškovnik, pokriven od sponzora, dodali su još 25 do 30 tisuća eura i poslali u Banovinu – rekao je već pomalo potreseni menadžer.

Na idući sastanak odlazi u Grad jer, kako i sam kazuje iskreno, ipak je 100 puta bolji i jači event kada Banovina stoji iza toga, nego privatnik. Kad tamo, novi šok! Umjesto pročelnice Eremut, govori nam kako je razgovarao s Lorenom Šipić, koju Bubalo opisuje kao mladu curu bez iskustva.

Što mislite pod time?

– Sama je rekla da bi joj ovo bila prva manifestacija. Odgovorio sam joj da ćemo ovo okrenuti u njezinu korist! "Ja ću te povezati s kolegama, a ti pokreni mrtav grad"! Iskazala je volju i pokazala znanje. Ponudio sam joj pet vrhunskih manifestacija, i to besplatno! Nas dvoje, zajedno, imali smo već dogovore....

I tada, konačno, stiže ono što je ovaj legendarni organizator događanja dok se to ni "event manager" nije nazivalo, očekivao, a to je poziv iz Banovine. Zajedno za istim stolom: Bubalo, pročelnica Eremut, Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita, i gradonačelnik Puljak, opisuje nam.

---

image

Ivica Puljak i Alijana Vukšić

Vojko Bašić/Cropix
---

U sobi gradonačelnika

Ajde, bilo je na klimavim nogama, ali sada je to to, sada je vrijeme za ozbiljan razgovor, sigurno je pomislio. Za vrijeme razgovora dotaknuli su se Nove godine te kvalitete i broja koncerata i manifestacija u gradu, pri čemu je šjor Ivica iznio, kako veli, dobronamjernu kritiku. Na to je "poteštat", po njegovim riječima, ostao – uvrijeđen!

– Rekao sam mu da su izvođači bili super, ali organizacijske stvari su zakazale: zvuk, redari i niti jedan, jedini toalet na 40.000 ljudi! Zbog toga su Matejuška, Turistička palača te centar grada i oko njega, da oprostite, bili is*****i! 

A kad ste mu rekli da je grad mrtav? Što ste pod mislili?

– Nisu nas pretekli Zadar i Šibenik, nego Trogir i Solin! Kazao sam mu da Pula, recimo, za sljedeće ljeto najavljuje pet vrhunskih koncerata, Rijeka četiri, Šibenik i Zadar po dva, a Split s najboljim uvjetima – niti jedan jedini koncert! S potencijalnih milijun stanovnika ljeti, Split bi mogao imati najveće svjetske koncerte! E tada Puljak mijenja izraz lica – odgovara Bubalo i odmah pojašnjava što je mislio:

– Ja sam mu kazao da je sve navedeno istina i da je rečeno u gradonačelnikovoj sobi iskreno i od srca. Jer ovo je moj grad! Tada sam shvatio da je moje mišljenje primio kao uvredu.

Ubrzo se podignula temperatura u sobi, da tako kažemo. Zaiskrilo je između njih dvojice, kaže Bubalo.

– Predložio sam mu klape na Poljudu za Svetog Duju za nula kuna. Sve bi pokrio sponzor. Samo mi je bahato odgovorio: "Ma kakve klape!" Malo mi je falilo da pitam: "O‘š cajke?!" – govori nam menadžer, još vidno pod dojmom, a onda nam je otvorio dušu:

– Nisam mu ni stigao reći da je prošlogodišnji Splitski festival bio najveća sramota grada od Dioklecijana! Večer jazza pa onda večer bluesa, gdje nije bilo ni 250 ljudi, a novci bačeni! 

---

image

Posljednje četiri godine Bubalo se isključio iz estradnog života i radi samo za svoj gušt. I tako je došao do još jedne ideje, u njegovu stilu: noć splitskih legendi...
 

Božidar Vukičević/Cropix
---

‘Htio me poniziti‘

Nakon što je došao do predaha, smirio je temperament i nastavio razgovor. 

– Organizacija je krenula dva mjeseca prije sastanka. Sve je bilo riješeno. Stjepko Rošin je napravio logo, momci iz videoprodukcije odradili sastanak s novom voditeljicom, zvali su s HTV-a... Bila je zamisao imati i 4D instalacije i holograme poznatih Splićana, sve bi snimali s 12 televizijskih kamera da obiđu svijet!

Pitamo ga što se onda događalo nakon predstavljanja cijelog projekta i vraćamo ga u gradonačelnikov ured u Banovini. Počeo je prepričavati razgovor... Puljak je ustao i rekao mu:

– E, dobro. Ova nova cura će tebi biti šef.

– Što to znači? – pitam gradonačelnika.

– Ti ćeš nju sve slušati.

– Ali ovo je moja manifestacija, cura do danas nije radila ni jednu!

– Tako će biti, tako sam rekao!

– Na to sam ostao van sebe – kaže nam Bubalo. – Pitao sam se je li ovaj sav svoj?! On meni naređuje kao da sam mu zaposlenik. Bilo je očito. Htio me poniziti! Nitko na sastanku od početka do kraja nije rekao ni riječ. Ponovio mi je da će mlada voditeljica odlučivati o manifestaciji – rekao je menadžer i dodao da je tu bio kraj.

– Kada sam odlazio, rekao sam samom sebi: "Jadni moji sugrađani!". Nije stvar novca jer se radi bez honorara i dovoljna je isprika i spuštanje ega. Ako voli ovaj grad, neka mi se ispriča – poručio mu je šjor Bubalo.

Upit smo poslali Gradu u nadi da ćemo dobiti i odgovor druge strane, od samog Ivice Puljka. Odgovor nam još nije stigao.

---

image
Mario Todorić/Cropix
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => iz bubalova kuta [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => iz bubalova kuta 2 0 7960 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-02-03 22:28:32 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Božidar Lončar [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-02-13 14:41:18 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2024-02-13 11:25:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 253 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link nav__link--split [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz Splita. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, dalmacija, split [secure] => 0 [page_title] => Split [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Legendarni Mišin menadžer 'opalio' po Puljku: 'Htio me poniziti! Naredio mi je kao da sam mu zaposlenik...' page_title=Legendarni Mišin menadžer 'opalio' po Puljku: 'Htio me poniziti! Naredio mi je kao da sam mu zaposlenik...' [metakey] => ivica bubalo, Ivica Puljak, Noć splitskih legendi, estradni menadžer o gradonačelniku Splita, Split [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/02\/03\/24924986.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/03\/24924984.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/03\/1447994.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/03\/25187458.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/03\/18579680.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Bo\u017eidar Vuki\u010devi\u0107\/Cropix","Bo\u017eidar Vuki\u010devi\u0107\/Cropix","Mario Todori\u0107\/Cropix","Duje Klari\u0107\/Cropix","Vojko Ba\u0161i\u0107\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Ako voli ovaj grad, neka mi se ispri\u010da -\u00a0poru\u010duje Bubalo Puljku
\n\u00a0<\/p>","

Posljednje\u00a0\u010detiri godine Bubalo se isklju\u010dio iz estradnog \u017eivota i radi samo za svoj gu\u0161t. I tako je do\u0161ao do jo\u0161 jedne ideje, u njegovu\u00a0stilu: no\u0107 splitskih legendi...
\n\u00a0<\/p>","","

Antonija Eremut Erceg<\/p>","

Ivica Puljak i Alijana Vuk\u0161i\u0107<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_24924986_1920.jpg":"1920x1080","k_24924986_1280.jpg":"1280x1280","k_24924986_1024.jpg":"1024x1024","k_24924986_640.jpg":"640x640","k_24924986_480.jpg":"480x480","k_24924986_340.jpg":"340x340","k_24924986_220.jpg":"220x220","o_24924986_1280.jpg":"1280x853","o_24924986_1024.jpg":"1024x682","o_24924986_640.jpg":"640x426","o_24924986_480.jpg":"480x320","o_24924986_340.jpg":"340x226","o_24924986_220.jpg":"220x146","h_24924986_1280.jpg":"1280x854","h_24924986_1024.jpg":"1024x683","h_24924986_640.jpg":"640x427","h_24924986_480.jpg":"480x320","h_24924986_340.jpg":"340x227","h_24924986_220.jpg":"220x147","pp_24924986_1280.jpg":"1280x1628","pp_24924986_1024.jpg":"1024x1303","pp_24924986_640.jpg":"640x814","pp_24924986_480.jpg":"480x611","pp_24924986_340.jpg":"340x432","pp_24924986_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24924984_1920.jpg":"1920x1080","k_24924984_1280.jpg":"1280x1280","k_24924984_1024.jpg":"1024x1024","k_24924984_640.jpg":"640x640","k_24924984_480.jpg":"480x480","k_24924984_340.jpg":"340x340","k_24924984_220.jpg":"220x220","o_24924984_1280.jpg":"1280x853","o_24924984_1024.jpg":"1024x682","o_24924984_640.jpg":"640x426","o_24924984_480.jpg":"480x320","o_24924984_340.jpg":"340x226","o_24924984_220.jpg":"220x146","h_24924984_1280.jpg":"1280x854","h_24924984_1024.jpg":"1024x683","h_24924984_640.jpg":"640x427","h_24924984_480.jpg":"480x320","h_24924984_340.jpg":"340x227","h_24924984_220.jpg":"220x147","pp_24924984_1280.jpg":"1280x1628","pp_24924984_1024.jpg":"1024x1303","pp_24924984_640.jpg":"640x814","pp_24924984_480.jpg":"480x611","pp_24924984_340.jpg":"340x432","pp_24924984_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1660x2500","hd_1447994_1920.jpg":"1920x1080","k_1447994_1280.jpg":"1280x1280","k_1447994_1024.jpg":"1024x1024","k_1447994_640.jpg":"640x640","k_1447994_480.jpg":"480x480","k_1447994_340.jpg":"340x340","k_1447994_220.jpg":"220x220","o_1447994_1280.jpg":"1280x1927","o_1447994_1024.jpg":"1024x1542","o_1447994_640.jpg":"640x963","o_1447994_480.jpg":"480x722","o_1447994_340.jpg":"340x512","o_1447994_220.jpg":"220x331","h_1447994_1280.jpg":"1280x854","h_1447994_1024.jpg":"1024x683","h_1447994_640.jpg":"640x427","h_1447994_480.jpg":"480x320","h_1447994_340.jpg":"340x227","h_1447994_220.jpg":"220x147","pp_1447994_1280.jpg":"1280x1628","pp_1447994_1024.jpg":"1024x1303","pp_1447994_640.jpg":"640x814","pp_1447994_480.jpg":"480x611","pp_1447994_340.jpg":"340x432","pp_1447994_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1278","hd_25187458_1920.jpg":"1920x1080","k_25187458_1280.jpg":"1280x1280","k_25187458_1024.jpg":"1024x1024","k_25187458_640.jpg":"640x640","k_25187458_480.jpg":"480x480","k_25187458_340.jpg":"340x340","k_25187458_220.jpg":"220x220","o_25187458_1280.jpg":"1280x852","o_25187458_1024.jpg":"1024x681","o_25187458_640.jpg":"640x426","o_25187458_480.jpg":"480x319","o_25187458_340.jpg":"340x226","o_25187458_220.jpg":"220x146","h_25187458_1280.jpg":"1280x854","h_25187458_1024.jpg":"1024x683","h_25187458_640.jpg":"640x427","h_25187458_480.jpg":"480x320","h_25187458_340.jpg":"340x227","h_25187458_220.jpg":"220x147","pp_25187458_1280.jpg":"1280x1628","pp_25187458_1024.jpg":"1024x1303","pp_25187458_640.jpg":"640x814","pp_25187458_480.jpg":"480x611","pp_25187458_340.jpg":"340x432","pp_25187458_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1685","hd_18579680_1920.jpg":"1920x1080","k_18579680_1280.jpg":"1280x1280","k_18579680_1024.jpg":"1024x1024","k_18579680_640.jpg":"640x640","k_18579680_480.jpg":"480x480","k_18579680_340.jpg":"340x340","k_18579680_220.jpg":"220x220","o_18579680_1280.jpg":"1280x1123","o_18579680_1024.jpg":"1024x898","o_18579680_640.jpg":"640x561","o_18579680_480.jpg":"480x421","o_18579680_340.jpg":"340x298","o_18579680_220.jpg":"220x193","h_18579680_1280.jpg":"1280x854","h_18579680_1024.jpg":"1024x683","h_18579680_640.jpg":"640x427","h_18579680_480.jpg":"480x320","h_18579680_340.jpg":"340x227","h_18579680_220.jpg":"220x147","pp_18579680_1280.jpg":"1280x1628","pp_18579680_1024.jpg":"1024x1303","pp_18579680_640.jpg":"640x814","pp_18579680_480.jpg":"480x611","pp_18579680_340.jpg":"340x432","pp_18579680_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 253 [name] => Split [alias] => split [description] => [parent] => 240 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 14 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7714640 Threads: 1 Questions: 1628395522 Slow queries: 4837261 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111202875 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /split ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 253 [name] => Split [alias] => split [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /split ) ) [link] => /split/legendarni-misin-menadzer-opalio-po-puljku-htio-me-poniziti-naredio-mi-je-kao-da-sam-mu-zaposlenik-1363573 [printLink] => /split/legendarni-misin-menadzer-opalio-po-puljku-htio-me-poniziti-naredio-mi-je-kao-da-sam-mu-zaposlenik-1363573?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 292188 [name] => ivica bubalo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivica-bubalo [link] => /tag/ivica-bubalo ) [1] => stdClass Object ( [id] => 394476 [name] => Ivica Puljak [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivica-puljak [link] => /tag/ivica-puljak ) [2] => stdClass Object ( [id] => 746951 [name] => Noć splitskih legendi [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-06 13:15:42 [main_article_id] => 0 [alias] => noc-splitskih-legendi [link] => /tag/noc-splitskih-legendi ) [3] => stdClass Object ( [id] => 746952 [name] => estradni menadžer o gradonačelniku Splita [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-06 13:15:42 [main_article_id] => 0 [alias] => estradni-menadzer-o-gradonacelniku-splita [link] => /tag/estradni-menadzer-o-gradonacelniku-splita ) [4] => stdClass Object ( [id] => 357534 [name] => Split [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => split [link] => /tag/split ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => iz bubalova kuta [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Legendarni Mišin menadžer ‘opalio‘ po Puljku: ‘Htio me poniziti! Naredio mi je kao da sam mu zaposlenik...‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-14-47-57-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/03/24924986.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Božidar Vukičević/Cropix [mainImageDesc] =>

Ako voli ovaj grad, neka mi se ispriča - poručuje Bubalo Puljku
 

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/03/24924986.jpg [title] =>

Ako voli ovaj grad, neka mi se ispriča - poručuje Bubalo Puljku
 

Božidar Vukičević/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/03/24924984.jpg [title] =>

Posljednje četiri godine Bubalo se isključio iz estradnog života i radi samo za svoj gušt. I tako je došao do još jedne ideje, u njegovu stilu: noć splitskih legendi...
 

Božidar Vukičević/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/03/1447994.jpg [title] => Mario Todorić/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/03/25187458.jpg [title] =>

Antonija Eremut Erceg

Duje Klarić/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/03/18579680.jpg [title] =>

Ivica Puljak i Alijana Vukšić

Vojko Bašić/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Više od 160 organiziranih koncerata, i to samo u Splitu, prepun Poljud, dvorana Gripe, Mišo Kovač i onda – poniženje od Ivice Puljka! S tom je rečenicom počeo razgovor s legendarnim estradnim menadžerom Ivicom Bubalom. Nema čovjeka s kojim nije surađivao, nema događaja u gradu pod Marjanom posljednjih desetljeća čiji nije bio dio. 

---

---

Teško je nabrojiti sve, pa najlakše ono što znaju i "ptice na grani": koncert Miše Kovača na Poljudu pred 40.000 ljudi, sedam godina zaredom "Ne damo te pismo naša" pred 15.000 posjetitelja, 23 koncerta Miše na Gripama, tri koncerta uzastopno Doris DragovićDražen Zečić na Žnjanu za 26.000 fanova, Giuliano, Mate Bulić, Severina, koje je slušalo više od 20 "iljada ljudi"... A di je "Spli‘ski akvarel", kada je čitavo splitsko kazalište otišlo u "Cibonu". Svatko tko ovo čita sjetit će se makar jednog događaja koji je ovaj čovjek organizirao i reći sam sebi: to su mi bili jedni od najljepših trenutaka u životu...

Posljednje četiri godine isključio se iz estradnog života i radi samo za svoj gušt, govori nam. I tako je došao do još jedne ideje, u njegovu stilu: noć splitskih legendi. Nezaboravna noć će, nažalost, postati "noćna mora". 

Naziv događanja bio bi "Splitu u dotu" i ime je dao Joško Bajić, nastavlja šjor Ivica i objašnjava pozadinu iza imena:

– Sve veličine ovoga grada su svoje medalje i djela ostavili Splitu u nasljeđe – kazuje i pokazuje nam plan do sada, za splitske razmjere, neviđenog spektakla.

Ovako je to legendarni Mišin menadžer zamislio: Istočna obala bila bi posvećena Hajduku i Jugoplastici, na Rivi videozid za OliveraTomu BebićaDina Dvornika i Đurđicu Bjedov. Peristil bi na jednu večer, poput Dioklecijana, preuzeo Zdenko Runjić na klaviru, dok bi Pjacu krasile fotografije splitskih legendi. 

Trg Gaje Bulata ispred HNK-a bio bi posvećen glumačkom trojcu: Borisu DvornikuZdravki Krstulović Josipu Gendi uz inserte "Male Floramy" i "Splitskog akvarela".

Cankareva poljana bila bi posvećena "najvećem treneru s ovih prostora" Tomislavu Iviću, dok bi na Peškariji svatko dobio svojih pet minuta sa živućim legendama kao što su Goran IvaniševićToni KukočBlanka VlašićNikola PilićŽeljko FranulovićIvica DukanSlobo Kovačević, Mate CarichLjiljana Nikolovska, Jadran Lazić, kao snaga manifestacije, kazao je. Matejuška, naravno, Smojina. Zvončac bi bio u klapskom duhu i  posvećen pokojnom Ljubi Stipišiću Delmati.

– Cilj bi bio da večer bude namijenjena obiteljskom druženju i da kroz programske lokacije roditelji djeci pokažu jedan drukčiji grad. Manifestacija nije lokacijski statična, već je dislocirana na nekoliko tematskih prostora. Svaki prostor ima svoju priču pa se ljudi neće zadržavati na jednoj lokaciji, nego će obilaziti sve dijelove grada koji "pričaju" priču o gradu i ljudima koji su ostavili neizbrisiv trag. Ovo ni jedan drugi grad ne može napraviti ni da hoće – kazao je ponosan.

Zašto je "kemijskom" prekrižena 2023.? Što se dogodilo?

– Prošle godine sam krenuo s realizacijom i zvali su me iz Banovine da bi mogli ovako nešto napraviti za idućeg Svetog Duju. Nakon nekoliko sastanaka s pročelnicom Službe za razvoj grada Antonijom Eremut Erceg bio sam presretan – odgovorio je.

---

image

Antonija Eremut Erceg

Duje Klarić/Cropix
---

Nakon uzbuđenja, šok!

Nažalost, sreća nije bila dugog vijeka. Nakon razgovora u gradskoj tvrtki "Žnjan" ostaje – paf! Ma što se dogodilo? – pitamo pomalo zatečeni.

– Kada je završio sastanak, sebe sam "triskao" – je li ovo moguće? Kada bih rekao da direktor "Žnjana" (Antonio Ljubas) ne zna ništa o organizaciji, to bi mu bila pohvala! Na moj troškovnik, pokriven od sponzora, dodali su još 25 do 30 tisuća eura i poslali u Banovinu – rekao je već pomalo potreseni menadžer.

Na idući sastanak odlazi u Grad jer, kako i sam kazuje iskreno, ipak je 100 puta bolji i jači event kada Banovina stoji iza toga, nego privatnik. Kad tamo, novi šok! Umjesto pročelnice Eremut, govori nam kako je razgovarao s Lorenom Šipić, koju Bubalo opisuje kao mladu curu bez iskustva.

Što mislite pod time?

– Sama je rekla da bi joj ovo bila prva manifestacija. Odgovorio sam joj da ćemo ovo okrenuti u njezinu korist! "Ja ću te povezati s kolegama, a ti pokreni mrtav grad"! Iskazala je volju i pokazala znanje. Ponudio sam joj pet vrhunskih manifestacija, i to besplatno! Nas dvoje, zajedno, imali smo već dogovore....

I tada, konačno, stiže ono što je ovaj legendarni organizator događanja dok se to ni "event manager" nije nazivalo, očekivao, a to je poziv iz Banovine. Zajedno za istim stolom: Bubalo, pročelnica Eremut, Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita, i gradonačelnik Puljak, opisuje nam.

---

image

Ivica Puljak i Alijana Vukšić

Vojko Bašić/Cropix
---

U sobi gradonačelnika

Ajde, bilo je na klimavim nogama, ali sada je to to, sada je vrijeme za ozbiljan razgovor, sigurno je pomislio. Za vrijeme razgovora dotaknuli su se Nove godine te kvalitete i broja koncerata i manifestacija u gradu, pri čemu je šjor Ivica iznio, kako veli, dobronamjernu kritiku. Na to je "poteštat", po njegovim riječima, ostao – uvrijeđen!

– Rekao sam mu da su izvođači bili super, ali organizacijske stvari su zakazale: zvuk, redari i niti jedan, jedini toalet na 40.000 ljudi! Zbog toga su Matejuška, Turistička palača te centar grada i oko njega, da oprostite, bili is*****i! 

A kad ste mu rekli da je grad mrtav? Što ste pod mislili?

– Nisu nas pretekli Zadar i Šibenik, nego Trogir i Solin! Kazao sam mu da Pula, recimo, za sljedeće ljeto najavljuje pet vrhunskih koncerata, Rijeka četiri, Šibenik i Zadar po dva, a Split s najboljim uvjetima – niti jedan jedini koncert! S potencijalnih milijun stanovnika ljeti, Split bi mogao imati najveće svjetske koncerte! E tada Puljak mijenja izraz lica – odgovara Bubalo i odmah pojašnjava što je mislio:

– Ja sam mu kazao da je sve navedeno istina i da je rečeno u gradonačelnikovoj sobi iskreno i od srca. Jer ovo je moj grad! Tada sam shvatio da je moje mišljenje primio kao uvredu.

Ubrzo se podignula temperatura u sobi, da tako kažemo. Zaiskrilo je između njih dvojice, kaže Bubalo.

– Predložio sam mu klape na Poljudu za Svetog Duju za nula kuna. Sve bi pokrio sponzor. Samo mi je bahato odgovorio: "Ma kakve klape!" Malo mi je falilo da pitam: "O‘š cajke?!" – govori nam menadžer, još vidno pod dojmom, a onda nam je otvorio dušu:

– Nisam mu ni stigao reći da je prošlogodišnji Splitski festival bio najveća sramota grada od Dioklecijana! Večer jazza pa onda večer bluesa, gdje nije bilo ni 250 ljudi, a novci bačeni! 

---

image

Posljednje četiri godine Bubalo se isključio iz estradnog života i radi samo za svoj gušt. I tako je došao do još jedne ideje, u njegovu stilu: noć splitskih legendi...
 

Božidar Vukičević/Cropix
---

‘Htio me poniziti‘

Nakon što je došao do predaha, smirio je temperament i nastavio razgovor. 

– Organizacija je krenula dva mjeseca prije sastanka. Sve je bilo riješeno. Stjepko Rošin je napravio logo, momci iz videoprodukcije odradili sastanak s novom voditeljicom, zvali su s HTV-a... Bila je zamisao imati i 4D instalacije i holograme poznatih Splićana, sve bi snimali s 12 televizijskih kamera da obiđu svijet!

Pitamo ga što se onda događalo nakon predstavljanja cijelog projekta i vraćamo ga u gradonačelnikov ured u Banovini. Počeo je prepričavati razgovor... Puljak je ustao i rekao mu:

– E, dobro. Ova nova cura će tebi biti šef.

– Što to znači? – pitam gradonačelnika.

– Ti ćeš nju sve slušati.

– Ali ovo je moja manifestacija, cura do danas nije radila ni jednu!

– Tako će biti, tako sam rekao!

– Na to sam ostao van sebe – kaže nam Bubalo. – Pitao sam se je li ovaj sav svoj?! On meni naređuje kao da sam mu zaposlenik. Bilo je očito. Htio me poniziti! Nitko na sastanku od početka do kraja nije rekao ni riječ. Ponovio mi je da će mlada voditeljica odlučivati o manifestaciji – rekao je menadžer i dodao da je tu bio kraj.

– Kada sam odlazio, rekao sam samom sebi: "Jadni moji sugrađani!". Nije stvar novca jer se radi bez honorara i dovoljna je isprika i spuštanje ega. Ako voli ovaj grad, neka mi se ispriča – poručio mu je šjor Bubalo.

Upit smo poslali Gradu u nadi da ćemo dobiti i odgovor druge strane, od samog Ivice Puljka. Odgovor nam još nije stigao.

---

image
Mario Todorić/Cropix
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Božidar Vukičević/Cropix Božidar Vukičević/Cropix Mario Todorić/Cropix Duje Klarić/Cropix Vojko Bašić/Cropix
Božidar Vukičević/Cropix

Ako voli ovaj grad, neka mi se ispriča - poručuje Bubalo Puljku
 

Božidar Vukičević/Cropix

Posljednje četiri godine Bubalo se isključio iz estradnog života i radi samo za svoj gušt. I tako je došao do još jedne ideje, u njegovu stilu: noć splitskih legendi...
 

Duje Klarić/Cropix

Antonija Eremut Erceg

Vojko Bašić/Cropix

Ivica Puljak i Alijana Vukšić

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/split/legendarni-misin-menadzer-opalio-po-puljku-htio-me-poniziti-naredio-mi-je-kao-da-sam-mu-zaposlenik-1363573 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=9c7c5721d4372d298d3c60cae51baf416e928312 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Legendarni+Mi%C5%A1in+menad%C5%BEer+%E2%80%98opalio%E2%80%98+po+Puljku%3A+%E2%80%98Htio+me+poniziti%21+Naredio+mi+je+kao+da+sam+mu+zaposlenik...%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsplit%2Flegendarni-misin-menadzer-opalio-po-puljku-htio-me-poniziti-naredio-mi-je-kao-da-sam-mu-zaposlenik-1363573 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsplit%2Flegendarni-misin-menadzer-opalio-po-puljku-htio-me-poniziti-naredio-mi-je-kao-da-sam-mu-zaposlenik-1363573 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => iz bubalova kuta [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
Splitiz bubalova kuta

Legendarni Mišin menadžer ‘opalio‘ po Puljku: ‘Htio me poniziti! Naredio mi je kao da sam mu zaposlenik...‘

Piše Božidar Lončar
13. veljače 2024. - 12:25

Više od 160 organiziranih koncerata, i to samo u Splitu, prepun Poljud, dvorana Gripe, Mišo Kovač i onda – poniženje od Ivice Puljka! S tom je rečenicom počeo razgovor s legendarnim estradnim menadžerom Ivicom Bubalom. Nema čovjeka s kojim nije surađivao, nema događaja u gradu pod Marjanom posljednjih desetljeća čiji nije bio dio. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 16:47