StoryEditorOCM
SplitIDE KAMPANJA

Grmoja zagrmio iz Splita, prisnažio i Bulj: ‘Ne smije se dogoditi 3P koalicija! Birajmo one bez partijske prošlosti!‘

Piše Božidar Lončar
12. travnja 2024. - 07:43

Mostov kandidat za premijera, Nikola Grmoja, danas je u Splitu održao konferenciju za medije. Kazao je kako njegova stranka nudi mjere koje su jamac konačnog obračuna s korupcijom i HDZ-om. Naglasio je kako MOST-u ne treba kampanja jer da njihov rad u protekle četiri godine u Saboru govori za njih. Za koaliciju "Rijeke pravde" kazao je kako koriste populističko i milozvučno ime dok istovremeno nisu prokazali niti jednu korupciju aferu u državi.

- I dalje ćemo, kao i do sada, biti na strani obrtnika i poduzetnika, ribara i seljaka, a suprotstavljat ćemo se bankama, korporacijama i tajkunima. MOST je garancija za dvije stvari: prva za konačni obračun s korupcijom i slanje HDZ-a u oporbu jer nam se ne smije dogoditi ova 3P koalicija: Plenković-Penava-Pupovac, a druga je garancija da će se MOST boriti protiv lijevih globalističkih politika radi kojih je u Hrvatskoj trenutno 26 brigadnih postrojbi što je nedopustivo - kazao je Grmoja.

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja i nositelj liste MOST-a za IX. izbornu jedinicu upitao je ministra Davora Božinovića za Schengen i kazao kako je bjelodano da ne postoji suverena Hrvatska te pozvao građane da izađu na izbore: 

- “Dosadašnje klike nude kozmetičke promjene dok su zapravo isti. Birajmo oni koji nemaju partijsku prošlost, birajmo korjenite promjene - izjavio je Bulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:04