StoryEditorOCM
Savjetisavjeti zlata vrijedni

Kako kod kuće ispeći što bolju pizzu: omiljeni splitski pizzaiolo sve nam je objasnio, mnogi padnu već na prvom koraku

Piše Tea Sumić Miletić
3. ožujka 2023. - 20:12

Kako kod kuće ispeći što bolju pizzu, jedno je od onih vječnih pitanja na koje nam nikad nije dovoljno dobrih odgovora. Dobrrih, naglašavamo, jer loših smo se naslušali. Tko nam je kriv kad smo ih tražili na krivom mjestu - ali ovoga puta obratili smo se pravom stručnjaku, poznatom splitskom pizzaiolu Ratku Tomiću Raji, koji se bavi izradom pizze već dugi niz godina, a njegova strast prema toj omiljenoj poslastici i njezinoj izradi učinila ga je popularnim među internet populacijom zahvaljujući prije svega YouTube video tutorijalima na kanalu Only Food and Horses. Ako ih do sada niste pogledali, ispravite to, jer nema teorije da vam ih vjerodostojno prepričamo.

Uglavnom, pizzaiolo Raja  nas odmah na početku upućuje kako mnogi od nas već u prvom koraku radimo kardinalnu p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 07:00