StoryEditorOCM
PreporukePop-up večeri 26. i 27. travnja

Peškarija Vis i Lena’s bar predstavljaju Kulinarsku čaroliju ovaj vikend u Lena’s baru

Piše PROMO
24. travnja 2024. - 11:02

Lena‘s bar će očarati vaše okusne pupoljke s dva ekskluzivna pop-up događaja u petak 26. travnja i subotu 27. travnja. Zaronite u raznolike kulinarske svjetove, pri čemu petak donosi ukusni sushi menu, dok se subota oduševljava okusima Dalmacije.

 

**Petak - sushi užitak**

Započnite vikend odabranim izborom sushi delicija. Uživajte u starterima poput izvrsnog tuna tartara s umakom od kamenica, ikrom, srirachom i kaparama, uz očaravajuće spring rolls punjene mješavinom povrća, tune, lososa i Philadelphia krem sira.

Za glavno jelo, uživajte u svježini Philadelphia rolls s lososom, krastavcem, sirom i sezamom, ili se prepustite crunchy tuna rolls s tempura paprikom, krastavcem i majonezom od slatkog čilija. Zaokružite svoje kulinarsko putovanje osvježavajućim maki kappom s krastavcem, sirom i wasabijem. Za kraj večeri uživajte u slatkoj noti s gyozama punjenim jabukom i umakom od vanilije.

image

Petak - Sushi Užitak

**Subota - dalmatinski menu**

Krenite na gastronomsku avanturu kroz okuse Dalmacije. Počnite s toplim dobrodošlicama, a zatim se oduševite ukusnim amouse boucheom. Zaronite u bogate okuse juhe s kremom od blitve i okruglicama od ribe.

Očarajte svoje nepce carpacciom od hobotnice, uz kremu od ljubičaste kapule, aioli umak, ukiseljeni luk i perle od aceta. Uživajte u glavnom jelu, pašticadi od tune s gnudima od skute, u kojem se spajaju korjenasto povrće, prošek, vino, brusnice i ružmarin. Za desert, poslastica je mochi sladoled s raznolikim okusima.

image

Subota - Dalmatinski menu

Broj mjesta je ograničen stoga Vas molimo da svoja rezervirate na vrijeme.

Sve informacije pronađite na Instagram stranici ili nazovite 099 333 3456

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:03