StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSKLADAN PAR

Svi se pitaju tko je to s kćerkom Billa Gatesa? Njegov djed je još poznatiji od ovoga milijardera

Piše MOZAIK SD
16. listopada 2023. - 11:02

Najmlađa kćerka Billa Gatesa, Phoebe (21), prošloga je mjeseca bila u centru pažnje jer je njezina proslava rođendana uspjela spojiti njezine roditelje koji se od razvoda pokušavaju mimoići. Sada je Phoebe objavila sliku dečka što je ponukalo mnogobrojne pratitelje djevojke da se pitaju tko je on.

Riječ je o ljubavi u svijetu superbogataša. Naime,  Phoebe Gates i Arthur Donald (24) su među najbogatijim potomcima u svijetu slavnih.

Phoebe je studentica na prestižnom Sveučilištu Stanford. Njezin otac Bill Gates jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu, s bogatstvom od preko 101 milijarde eura. Arthur Donald ima 24 godine, investitor i unuk legendarnog Paula McCartneyja, koji se "samo" može pohvaliti bogatstvom od nešto više od milijardu eura u usporedbi sa svojim kolegom milijarderom iz tehnološke industrije.

Čak i prije nego što je veza započela, obitelji njih dvoje bile su povezane. Arthur je nećak poznate modne dizajnerice Stelle McCartney (52), koja je pak bliska prijateljica s Phoebeinom majkom Melindom Gates (59).

Stella McCartney dugo je bila inspirativnom mentoricom Phoebe, koja i sama trenutno uživa u uspjehu kao ambiciozna dizajnerica. Phoebe je već dobrodošla gošća na najvažnijim modnim revijama u Parizu i New Yorku, na VIP zabavama i zvjezdanim događanjima. Prošlog ljeta čak je stažirala u britanskom Vogueu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:34