StoryEditorOCM

Suprug Žanamari objavio pjesmu o prekidu, svi se pitaju je li inspiraciju našao u svome životu: ‘Nismo više sretni...‘

Piše SCENA SD
15. prosinca 2023. - 13:40

Suprug pjevačice Žanamari Perčić (42), Mario Perčić (36), objavio je novu pjesmu s kojom je još više potaknuo glasine o razvodu njega i Žanamari. Pjesma je na engleskom jeziku, a pratitelji su ju opisali jako emotivnom, realnom i istinitom.

- Budimo ništa, ako smo bolji kad smo sami. Nastavljamo umirati, nismo više sretni. Sve što radimo je ponavljamo našu povijest što uvijek završi u boli. Budimo ništa, možda naša srca trebaju biti slomljena - stihovi su pjesme.

Nakon toga je Mario na Instagramu podijelio Žaninu pjesmu "Krugovi“, a ona je kasnije podijelila istu objavu.

"Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar“, glase stihovi pjesme "Krugovi" koji su plijenili pozornost.

"Upravo tako“, napisala je Žanamari kad je ponovno podijelila Mariovu objavu. Uz to je dodala emotikone pljeska.

image
Instagram/ Žanamari

Pratitelji društvenim mreža pjevačice već su u srpnju počeli nagađati o problemima u braku Žanamari i Maria (umjetničkog imena Joshua Macks). Naime, tada je Žanamari izbrisala sve fotografije svoga supruga.

"Gdje je nestao Mario?“, pitali su njezini pratitelji tad. Nakon nekog vremena Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku s Mariom.

"Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo,“ napisala je Žanamari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:11