StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE JE POKAZALA

Severina je vrlo angažirana oko izbora, objavila poruke birača koji su se žalili na probleme: ‘Ovo je doslovno krađa!‘

Piše SCENA SD
18. travnja 2024. - 13:06

Severina se oglasila na Instagramu oko Parlamentarnih izbora, objavivši u storyjima niz poruka u kojima su se birači žalili na probleme na biračkim mjestima.

Tako u jednoj poruci stoji:

"I meni se danas na biračkom mjestu desila zanimljiva situacija (Zadar, kvart Ričine). Unatoč mojoj prijavi za privremeni upis u biračko mjesto koja je itekako bila vidljiva u sustavu e-građani kao ‘nisu mogli pronaći moje ime i prezime na popisu. I onda kada sam ja bezobrazno rekla: ‘Na vrijeme je sve napravljeno, prijava stoji u e-građani kao što i sami vidite, ne odlazim odavde dok ne nađemo način da iskoristim svoje demokratsko pravo’, dvije minute poslije pronašli su moje ime na listi".

image
Instagram

"Ljudi, nema odustajanja!!!! Ovo je doslovno krađa glasova. Ljudi, izađite na birališta. Imamo samo još tri sata", poticala ih je splitska pjevačica.

image
Instagram

Severina je aktivno pratila i javljala se tijekom dana izbora pa je u pričama dijelila i objave s Instagram stranice naziva Grof Drakula, a koje su bile vezano za to, piše dnevnik.hr.

image
Instagram

Maloprije je s pratiteljima podijelila sjajan video koji svjedoči fenomenalnu atmosferu prije, tijekom i nakon njezinog nastupa u Zadru prošlog tjedna uz poruku: "Moram vam još nešto reći... I bend i ja smo iza pozornice ovako radili - ?... Kao, što će biti? Ja kažem: "Bit će ljubav." I bi ljubav! Hvala, Zadar...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:19