StoryEditorOCM
Zvijezde onlineregija tuguje

Poznati se opraštaju od malene Danke Ilić, neki pjevači otkazali i koncerte: ‘Anđele maleni, počivaj u miru‘

Piše scena sd
4. travnja 2024. - 17:11

Tragedija koja je obgrlila regiju Balkana duboko je potresla sve, a smrt desetogodišnje Danke Ilić označila je kraj nadanja i iščekivanja dobrih vijesti koje je trajalo deset dana. Desetodnevna potraga za Dankom, koja je mobilizirala i ujedinila ljude diljem regije, završila je strašnim priznanjem njenih ubojica da je malena Danka više među živima.

Opraštanje od Danke Ilić sada se odvija na društvenim mrežama, gdje poznate osobe iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i drugih zemalja izražavaju svoju tugu i sućut obitelji. Instagram priče postale su mjesto sjećanja na Danku, ispunjene njenim fotografijama i porukama podrške. Među poznatima koji su se oprostili su Aleksandra Prijović, Dragana Mirković, Toni Bijelić, Marco Cuccurin, Jelena Perić, Nika Antolos, Goga Sekulić, Marija Mikić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Ida Prester, MasterChef Luka Veić, Jelena Leko i mnogi drugi.

Pjevačica Marija Mikić izrazila je duboku tugu, ističući težinu trenutka za cijeli narod, a posebno za majke koje dijele strah od monstruoznih djela koja su se dogodila. Opraštajući se od Danke, mnogi su izrazili šok i tugu zbog gubitka nevine djevojčice. Pjevač Boban Rajović otkazao je svoj koncert u znak poštovanja prema tragičnom događaju, ističući da je nemoguće nastupati u ovim okolnostima, dok su mnogi drugi također dijelili osjećaje nevjerice i tuge, prenosi showbuzz. 

‘‘Točno je. Nema šanse da bih mogao pjevati u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osjećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu vjerovati kakvih monstruma ima‘‘, rekao je pjevač.

Tijekom istrage, mnogi glazbenici i javne osobe diljem regije aktivno su sudjelovali u apelima za pomoć u potrazi za Dankom, ali su svi bili potreseni i razočarani kada je potraga završila na način koji nitko nije želio ili očekivao.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 09:14