StoryEditorOCM
Zvijezde onlineUKUSI SU RAZLIČITI

Nakon što je nova frizura Kylie Jenner postala viralna, potraga za ‘ružičastom bojom za kosu‘ skočila u nebo

Piše SCENA SD
20. siječnja 2024. - 14:34

Samo nekoliko sati nakon što je Kylie Jenner ovog tjedna na društvenim mrežama otkrila svoju novu ružičastu kosu, potraga za bojom za kosu u toj nijansi eksponencijalno je porasla širom svijeta.

Prema istraživanju koje je provelo tržište ljepote i wellnessa Fresha, internetska pretraživanja "ružičaste boje za kosu" porasla su za nevjerojatnih 1.443% širom svijeta. Kako bi došli do rezultata istraživanja stručnjaci Freshe analizirali su podatke o Google pretraživanju i trendovima.

U međuvremenu, Jennerin TikTok video, u kojem je debitirala svojim novim ružičastim izgledom, od tada premašio 3.4 milijuna lajkova i preko 12.7 milijuna pregleda u samo 15 sati.

Osim toga, njezina prva objava na Instagramu u kojoj je otkrila novi izgled,  imao je gotovo devet milijuna lajkova do četvrtka ujutro.

I dok su Jennerini obožavatelji hvalili njezin novi izgled, također su sugerirali da ju je ružičasta kosa vratila u eru "King Kylie".

To se odnosi na razdoblje između 2015. i 2017. godine kada je reality zvijezda "zalijepila" obožavatelje za mobitele dok su željno iščekivali njezinu sljedeću objavu na društvenim mrežama.

Za to vrijeme, posebno tijekom 2015. godine, Jenner je često imala kosu različitih boja, učvršćujući svoj status vjerojatno jedne od najutjecajnijih žena u ljepoti i modi. Njezine promjene boje kose uzrokovale su da milijuni krenu njezinim stopama.

U međuvremenu, stručnjaci Freshe dodali su da su internetska pretraživanja "Kylie Jenner ružičaste kose" zabilježila zapanjujući porast širom svijeta.

image

Kylie Jenner

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

"Ovo dokazuje da svi žele znati sve o nedavnom novom izgledu zvijezde, uz želju da ugrabe neke fotografije novog izgleda kako bi pokazali svojim frizerima i stilistima."

Glasnogovornik s tržišta ljepote i wellnessa dodao je da Jenner nikada nije bila sramežljiva kada je u pitanju njezina kosa i svakako je koristi kao oblik izražavanja, što čini se potiče druge da krenu njezinim stopama.

"Ovaj oblik izražavanja kroz boju poznat je kao dopaminska ljepota i može učiniti čuda za pozitivan utjecaj na naše emocije i osjećaje."

"Utjecaj koji imaju slavne osobe poput Kylie Jenner je senzacionalan, a utjecaj koji Kylie ima na njezine mlađe obožavatelje također će pomoći da ih oblikuju i pomognu im da postanu kreativni i izražajni na svoj način, baš kao i ona", rekao je glasnogovornik.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:50