StoryEditorOCM
Zvijezde onlinekćerka jedinica

Kćer Simone Mijoković i Ante Gotovca proslavila 18 rođendan; Pogledajte kako izgleda, sliči na majku

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 18:30

Simona Mijoković, nekoć je bila poznata javnosti po svojoj kontroverznoj ličnosti i vezi s Antom Gotovcem, danas je majka i vjernica čije su riječi dotakle mnoge na društvenoj mreži Facebook. U povodu 18. rođendana svoje kćeri Gabriele, Simona je podijelila dirljivu čestitku koja je istaknula duboku povezanost majčinstva i vjere.

Reality život Ante i Simone privlačio je pažnju javnosti, ali danas su, unatoč razlazu, ostali u skladnim odnosima zbog odgoja njihove kćeri Gabriele, koju su dobili u braku.

Na društvenoj mreži Facebook, Simona je podijelila sliku iz prošlosti: njezino mlađahno lice nasmijano u zagrljaju s novorođenom kćeri Gabrielom. No, osim same slike, pozornost je privukao i tekst koji je pratio tu sliku, riječi zahvale, ljubavi i vjere.

Na današnji dan prije 18 godina, u 21 godini svog života, u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila sam prvim carskim rezom moju milošću Božjom darovanu prvorođenku - Gabrielu. Danas ujutro posebno sam na svetoj misi zahvaljivala na daru njenog života, na svakoj osobi koja je bila dio njenog života. Zahvaljivala na svakoj osobi koja me je dovela do Isusa koji je ne samo spasio moj život, nego obnovio i ozdravio moje majčinstvo. Moja jedina želja je da zauvijek budeš vjerna Bogu, Svom Stvoritelju i Gospodaru života. Da doživi i moje srce jednoga dana tvoje svjedočanstvo o Živomu Bogu, Spasitelju Isusu. Neka ti je svaki korak čuvan u Milosti Božjoj. Neka te svaki korak vodi na usku stazu, stazu Spasenja prema Nebu. Voli te mama svim srcem i svom dušom, sretan i blagoslovljen rođendan. - napisala je Simona koja se nakon razvoda od Ante okrenula vjeri, prenosi Večernji list

U svojoj čestitki, Simona je izrazila zahvalnost za dar života svoje kćeri, ističući važnost vjere u svojem životu. Njezine riječi otkrivaju put njezina osobnog duhovnog razvoja nakon razvoda, okretanja vjeri i prihvaćanja njezine uloge majke na nov način.

Njezine riječi odjeknule su među pratiteljima na društvenim mrežama, koji su izrazili oduševljenje i podršku. Mnogi su se javili s lijepim riječima, iskazujući svoju podršku i želje za sreću i blagoslov u budućnosti.

- "Nek joj je svaki dan milošću Božjom popraćen i ispunjen Njegovom prisutnošću! Sretan joj rođendan a tebi draga Simona, hvala što si ju nosila pod srcem i donijela na svijet!", " Ljubav je pobjedila. Sretan i blagoslovljen rođendan anđele Gabriela a tebi mama lavice čestitam. Obilje mira i radosti neka Gospodin izlije u vaša srca i ostane s vama i u vama.", "Sretan I blagoslovljen dan kad si prvi put osjetila te primila dar s Neba, dar Majčinstva" - samo su neke od lijepih želja, a ponosna majka potrudila se na mnoge od njih odgovoriti. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:00