StoryEditorOCM
Zvijezde onlineGLASOM I STASOM

Jeste vidjeli kako je Danijela Martinović izgledala u showu ‘Zvijezde pjevaju‘? Njen styling je izazvao brojne reakcije

Piše SCENA SD
15. travnja 2024. - 13:17
Danijela snimljena prošloga ljeta u zagrljaju HTV-ove snimateljice u opuštenoj atmosferi generalne proble za koncert Trag u beskraju, posvećen OliveruTom Dubravec/Cropix

Splitsku pjevačicu se pomno sluša, ali bogme i gleda svake subote u HTV-ovom showu "Zvijezde pjevaju", gdje, osim njezinih uvijek poticajnih komentara, pažnju izazivaju i njezine odjevne kombinacije.

Za Danijelin styling se brine stilistica Barbara Repe, koja je, po sudu većine javnosti, jako uspješno odijeva.

Danijela je ovaj put za sudački stolac sjela u crnoj haljini iz nove kolekcije koja se prodaje u H&M-u, a u kojoj je švedski modni div ostvario suradnju s južnokorejskim dizajnerom Rokhom Hwangom i njegovim brendom Rokh. Riječ je o dizajneru koji je karijeru gradio u modnim kućama Chloé i Louis Vuitton. 

Barbara je Splićanku odjenula u njegovu atraktivnu crnu haljinu s metalnim kopčama, koja će se u H&M-u prodavati od 18. travnja po cijeni od 250 eura. Haljina se može i otkopčati, te od one midi dužine postati kratka.

image

Haljina nastala u suradnji H&M-a i južnokorejskog dizajnera Rokha Hwanga

Screenshot

Na Danijelinu objavu na Instagramu među prvima je reagirala Marijana Batinić, koja joj je udijelila emotikon vatrice.

"Vau", "Predivna, odličan styling", "Danijela, divno ti stoji ovaj ruž", "Svake subote sve ljepša", "Komplimenti..." - nižu se komentari na društvenoj mreži pjevačice.

Talijanska predstavnica na Eurosongu

U iduću subotu u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ gledatelje očekuje atraktivan show program. Naime, gošća će biti jedna od favoritkinja na ovogodišnjem Eurosongu, talijanska predstavnica Angelina Mango, koja će pjevati u pauzi za glasovanje.

Natjecatelji u showu ovog tjedna vježbaju hip-hop i funk žanr. U natjecanju je ostalo šest parova, nakon što su ga prošlog vikenda napustile Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:22