StoryEditorOCM
Zvijezde onlineslučajnost ili?

Hrvatska Beyonce i J.Lo osvanule u sličnim izdanjima; Pršte komentari hrvatske estrade, evo što je rekla Nives Celzijus

Piše SCENA SD
20. studenog 2023. - 10:22

Domaća pjevačica Žanamari na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u zapanjujućem izdanju. Crna haljina sa srebrnim detaljima ističe njezine grudi i noge dok pozira u garderobi Nove TV.

"Dijamant iz backstagea", napisala je pjevačica u objavi te otkrila da snima novogodišnji doček. Upitala je svoje pratitelje što misle koju će pjesmu otpjevati na dočeku 2024. godine, ali su oni bili toliko očarani njezinim izgledom da su samo komentirali koliko je predivna, prenosi Jutarnji list.

"Predivna si", "Jako mi se sviđa haljina", "Prekrasna i elegantna", neki su od komentara na objavu. Naravno, i ovoga su puta poznati reagirali na izgled naše pjevačice pa je tako Dalibor Petko napisao: "Slaaaay", čime je naglasio kako je "ubila" svojom modnom kombinacijom.

Outfit se svidio i Lani KlingorNives Celzijus, ali svojim se komentarom posebno istaknula pjevačica Aleksandra Kovač. "Beyonce, pomakni se curo. Ovdje je Žanamari", napisala je.

Iako je neki povezuju s Beyonce, Žanamari možda više podsjeća na Jennifer Lopez koja se neki dan pojavila na gala događaju u crnoj haljini sa srebrnim detaljima. Čini se da J.Lo i njezina hrvatska inačica preferiraju isti stil - crnu boju i dijamante. A što vi mislite, čije izdanje bolje izgleda?

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:49