StoryEditorOCM
Zvijezde onlineAlyssa Milano

Hollywoodsku glumicu kritizirali jer je organizirala skupljanje donacija za sinovo putovanje, odgovorila im je

Piše SCENA SD
27. siječnja 2024. - 09:17

Na jednu objavu hollywoodske glumice Alyssa Milano javili su se mnogi kritizirajući je, a sada je ona na društvenim mrežama odgovorila na mnogobrojna pitanja i objasnila sve.

U četvrtak navečer Alyssa je pokrenula skupljanje donacija kako bi platila bejzbolskom timu svog sina da ode u Cooperstown ovog ljeta.

"Bejzbol tim mog sina skuplja novac za put u Cooperstown. Bilo koji iznos bi bio jako cijenjen. Više o timu možete pročitati i donirati ovdje:"

Alyssino skupljanje donacija izazvao je bijes na društvenim mrežama, s obzirom na to da bi vjerojatno mogla sama platiti putovanje.

Glumica je na reakcije na društvenim mrežama odgovorila kako je platila mnoge stvari za bejzbolski tim svog sina i da samo želi prikupiti novac za njihovo skoro putovanje.

"Dobivam medijske upite o tome jesam li financijski pridonijela bejzbolskom timu svog sina. Platila sam dresove za cijeli tim i trenere, organizirala razne zabave i sponzorirala svako dijete koje ne može priuštiti mjesečne članarine."

Dodala je: ‘Djeca također sama prikupljaju sredstva - autopraonice, filmske večeri i mnoge druge zabavne stvari! Hvala svima koji su doprinijeli gofundmeu! Olakšali ste stvari ovim dječacima i njihovim obiteljima.‘

image

Alyssa Milano

Tommaso Boddi/Getty Images Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:05