StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNIJE JOJ LAKO

Glumica Rebel Wilson požalila se kako se zbog naporne godine udebljala 14 kilograma: ‘Osjećam se loše...‘

Piše SCENA SD
16. siječnja 2024. - 08:04

Australska glumica Rebel Wilson (43) još je jednom otvoreno progovorila o svojoj težini na Instagramu. Rebel iskreno objašnjava da se nakon naporne godine udebljala 14 kilograma. "Naporno raditi za mene značilo je da sam se udebljala 14 kilograma zbog svog stresa. Osjećam se loše zbog sebe... Ne bi trebalo biti ovako... ali to je tako", napisala je Wilson uz sliku na kojoj je na brodu u hidromasažnoj kadi u crnom kupaćem kostimu i sunčanim naočalama.

Prema vlastitoj izjavi, zvijezda filmova "Bride Alarm" i trilogije "Pitch Perfect" izgubila je oko 35 kilograma težine 2020. godine  umjereno hodajući sat vremena dnevno i izbjegavajući šećer. 

Još u prosincu prošle godine Wilson je na Instagramu također izjavila da je posljednjih dvanaest mjeseci radila sedam dana u tjednu kako bi dovršila dva filmska projekta i svoje memoare "Rebel Rising", koji bi trebali biti objavljeni u travnju.

"Stvarno sam ponosna na rad na novim filmovima i svojim memoarima, jednostavno je bilo puno i izgubila sam fokus na svoj zdrav način života", piše sada u svojoj novoj objavi. U istom dahu Wilson pita više od 11 milijuna pratitelja: "Prolazi li još netko kroz istu stvar?"

Rebel Wilson ohrabruju na Instagramu. Brojni obožavatelji komentarali su. "Nisi sama, sestro!" napisao je jedan korisnik. "100 posto, da", dodaje drugi. Druga je osoba komentirala: "Sjajna si i izgledaš još bolje. Neka ne bude sumnje."

image

Rebel Wilson arrives

Patricia De Melo Moreira/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:47